Re: rozdělení majetku firmy ve sdružení
Klíďo, díky,víte nejde mi o nějaké autorství, ale nechci mást diskutující.
Mějte se.
Re: rozdělení majetku firmy ve sdružení
JJ, se omlouvám, vím o tomto diskuzním fóru jen dva dny, tak jsem ještě nezaregistrovala všechny autorské jména, objevila jsem to tady náhodně, při vyhledávání se mi zobrazila tato strana a přijde mi to tu velmi zajímavé. Ale teď už mi na můj dotaz asi nikdo neodpoví, když uvidí, že tam jsou odpovědi, tak to zkusím znovu, potřebovala bych to nutně zjistit do zítřka, máme kontrolu z FU. Taky se mějte hezky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 9. 2007 12:57
Prosím o radu, jakým způsobem rozdělit auta ve firmě (sdružení fyz. osob bez právní sub., sdružení se rozpadlo) když jedno se kupovalo na leasing a je uplatněna akontace a výše splátek celkem za 128 471,- Kč bez DPH a druhé v hotovosti za 130 000,-Kč bez DPH, ale toto se nezačalo ve sdružení ani odepisovat. Jinak ostatní majetek mohu rozdělit podle nákupní ceny bez DPH, i když byl kupován v průběhu let 2004 - 2006??