Re: Povinnosti řidiče vnitrostní dopravy
Kdyby to nebylo moc drzé, chtěla bych poprosit i já o zaslání takového manuálu na můj email: berlyn@seznam.cz. Párkrát jsem se o něco takového pokoušela, ale výsledky myslím si, nebyly dobré. Mooooooc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 9. 2007 15:43
Mám vypracovat POLOPATICKÝ manuál, co musí řidič nákladní vnitrostátní dopravy pro vlastní potřebu vše udělat od doby kdy nastoupí ráno do auta:
Co kam zapisovat, jak používat kotoučky do tachografu, jestli každý řidič, co s autem jede musí dávat týž den do jednoho a toho samého auta jiný kotouček a nebo se pokračuje na ten samý kotouček po celý den, jak se žlutými kotoučky, jak přestávky, co musí mít u sebe a za jak dlouhé období pro případnou kontrolu. Prostě vše, co s výkonem tohoto povolání - řidiče souvisí.
Prosím, pomůže mi někdo a nebo alespoň navede na nějaké odkazy na internetu? Děkuji moc.