5% u poskytnutí služby v bytě,rod.domku

• (neregistrovaný)

3. 10. 2007 15:32

Dobrý den, mám dotaz.Forma dělala nějaké počítačové sítě v rodinném domku. Můžete mi někdo prosím poradit, co chtít od zákazníka,abychom mu to mohli fakturovat v 5% ? Nějaké čestné prohlášení ? Děkuji moc za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 10. 2007 15:36

Jaromír (neregistrovaný)

Re: 5% u poskytnutí služby v bytě,rod.do
      Nejlépe asi kopie kolaudačního rozhodnutí, zda nejsou v domě nebytové prostory.

• 3. 10. 2007 15:42

martina (neregistrovaný)

No jo, ale co když je dům už nějaký rok postavený ? To opravdu tak firmy dělají, že chtějí od každého kolaudační rozhodnutí ? Děkuji za odpověd

• 3. 10. 2007 17:28

Jaromír (neregistrovaný)

jestli to tak dělají nevím, informace k domu se dají podle mne sehnat na katastrálním úřadě, každopádně s nějakým čestným prohlášením by se asi finanční úřad nespokojil

• 4. 10. 2007 13:23

Patricie (neregistrovaný)

Jsme stavební firma a tento problém řešíme čestným prohlášením, případně je to řešeno se smlouvě o dílo, v počtu několik set zákazníků za rok nejsme schopni každého donutit, aby nám doložil kolaudační rozhodnutí nebo stavební povolení. Navíc někteří lidé tyto dokumenty ani nemají. Kontrolu z finančního úřadu jsme již měli - bez problému. Ale je možné, že každý FÚ na to může nahlížet jinak.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).