POHODA x HELIOS - prosím poraďtě

• (neregistrovaný)

5. 10. 2007 5:55

Dobrý den, v současné době jsme rozhodnuti změnit účetní program a máme 2 nabídky, které se od sebe finančně velmi liší. Prezentace už proběhla, ale stále jsme na vážkách. Na Helios mám samé příznivé zprávy, ale neznám nikoho, kdo má Pohodu. Může mi někdo poradit, jestli se s tímhle programem pracuje dobře? Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 10. 2007 7:19

Karel (neregistrovaný)

Re: POHODA x HELIOS - prosím poraďtě
      Pohodu pouzivam uz mnoho let - je to o zvyku. Na obycejne uctovani to staci, tiskopisy to ma pekne.
      Sklady a mzdy nepouzivam.
      Zalezi jak jste velky a co uctujete. JInak Helios ma kamaradka co uctovala v Pohode a je spokojena.

• 5. 10. 2007 9:04

Jaromír (neregistrovaný)

Co jsem tak koukal na ceny toho Heliosu a srovnával je s Pohodou, nějaký výrazný cenový rozdíl jsem tam nenašel. Taky léta používám Pohodu, konkrétně Komplet, který obsahuje i sklady i mzdy, i Pobočkové zpracování dat používáme, jsem propojen se všemi klienty a zatím velká spokojenost. Co to teda neumí jsou takové marketingově obchodní funkce, jako sledovat odchodní saldo jednotlivých odběratelů, dělat různé vyhodnocení odběratelů a podobné vychytávky, se kterými si rádi hrají obchoďáci. Z účetního hlediska to ale chybu nemá, vzhledem k tomu, že to je samozřejmě software určené pro malé a střední firmy, nějakou CocaColu nebo ČEZ by to samozřejmě neutáhlo :-))

• 5. 10. 2007 9:53

Lenka (neregistrovaný)

Dobrý den, taky pracuji v Pohodě již asi deset let a jsem spokojená. Samozřejmě, že za takovou dobu se člověk naučí program používat. Mzdy se taky dobře dělají, jen je potřeba vše dobře přednastavit (ale to asi všude) a pak je to paráda. Jen nevím, jak je to s počítáním nemocenské, jsme malá organizace. Osobně doporučuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).