Re: mzdy mzdových účetních v ČR!
300 zaměstnanců, MO i VO, cizinci, EU, mzdy, personalistika, poradenství, P/O na ZP a OSSZ, krajské město, základ 17.000, s prémiemi průměr 24.000, služ. auto k soukr. účelům, fy hradí soukr. PHM, ale tvrdě vybojované - určitě ne za FPD + neplacené přesčasy a neplacené soboty :-) někdy si říkám, proč to vůbec dělám, problém je v tom, že mě to baví :)
4 firmy přibližně celkem 110 zam-ců, mzdy personalistika, mzda 14000 + 4000 + nic, město /10000 obyv./ v ZČ
asistentka/mzdová účetní (na mzdy mám asi týden v měsíci nebo když zbyde chvilka, protože dělám ve firmě "holku pro všechno"), 50 zamců, vesnice 3500 obyv., 14500 hr., prémie občas, když na mě zbyde, max. 8000/rok, přesčasy nemám, snažím se zvládnout vše v prac. době(někdy s dalece vyplazeným jazykem, zpocená až víte kde ;-) ), protože si neumím představit, co by mi dalo za práci přesvědčit je, aby mi je zaplatili
do r. 2004 - MO + VO, 30 + 50 zam. mzdy + vše,včetně DE+ ÚČ,
mzda 12000 + nic+nic, malá obec cca10 km od města s 5000 obyv.
od r. 2005 130 zam. mzdy, personalistika, účto, vyřizování stav. povolení, dotace a pod., 20000 + nic+nic, přesčasy se nepropl ani nesmí vybrat , město/ 5000 obyv/ ZČ-
Re: pro babu-mzdy mzdových účetních v ČR
zásah! a jak jste na tom vy, paní babo, máte placené přesčasy ;-)
jestli jo, jste - jak vidíte - růže mezi trním, jestli ne, vítám vás v kolektivu :) taky je možný, že vše stíháte v prac.době, ale tomu nevěřím, protože znalosti máte a ty se nezískávají za 8 hodin práce. Abychom nezapomněli - co ty přesčasy ?! :)
Re: pro joke-mzdy mzdových účetních v ČR
Zdravím - moc informací o sobě dát nemůžu, protože jsem tuto diskuzi poradila i jiným koleginím a kolegům (i v rodině šéfa) a tak by se to mohlo obrátit proti mně. Ale placené přesčasy ? Co to je ???? Ale, když je dobrá nálada (ne moje) a pracovně mi to vyjde, tak občas nějaké náhradní volno. Ale taky v době nemoci, samozřejmě v době vycházek - práce. takže nezoufejme, bude hůř.
Jak se tak dívám, tak jsou tady i lidé, kteří zpracovávají i méně zam. než já a mají daleko vyšší platy. A to dělám ještě sklad, personalistiku, objednávky materiálu, někdy cesťáky, přiznání k daním všeho druhu, asistentku, sekretářku - no prostě všechno :-((
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
10. 10. 2007 6:32
Dobrý den,
prosím o radu, jaká je Vaše hr.mzda? Můžete mi to anonymně napsat?Zajímá mě kolik má Vaše firma zaměstnanců, v jakém městě bydlíte a výši Vaší mzdy. Zdá se mi, že při 260 zam. beru hr. 18tis!!což mi přijde dost málo.
Děkuji M.