Rozhlas.poplatek-penale za pozdni prihla

• (neregistrovaný)

10. 10. 2007 16:44

Neodvadeli jsme rozhlasove poplatky - z neznalosti zakona. Ted nas rozhlas vyzval k prihlaseni. Mame se prihlasit zpet od 06/2006. Znamena to, ze se pred tim poplatky nevybirali? Zaroven v prilozenem dopisu uvadi, ze mohou za kazdy pozde prihlaseny rozhlasovy prijimac ulozit pokutu 5.000,-. U nas se jedna o dost polozek (mobily s radiem). Nemate nekdo zkusenost, jestli je tato pokuta skutecne udelovana?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 10. 2007 17:27

Ludmila (neregistrovaný)

Re: Rozhlas.poplatek-penale za pozdni pr
      Také mě zajímají reakce. Dostali jsme taktéž výzvu k zaplacení poplatku a na ní je uvedeno, že je možné se přihlásit až 18 měsíců zpětně. Já si myslím, že když se od nějakého data přihlásíme, nemusí to být celých 18 měsíců zpětně, tak pak dají už pokoj a nikdo se v tom nebude šťourat jestli máme platit 10 poplatků nebo 15. Mají ještě další ovečky, které neplatí. Stejně je to bordel. Nikdo z nás Český rozhlas stejně neposlouchá.

• 10. 10. 2007 19:42

Karel (neregistrovaný)

Je to vydirani, vybirat poplatky za mobil, ktery ma radio, v zivote jsem radio na mobilu neposlouchal a ani nevim jak se to ladi.
      Hlavne ze se stat nazere aby bylo na poslanecke platy. :-(((

• 10. 10. 2007 19:49

Zuzik (neregistrovaný)

Já bych jim napsala, že mám rádio v kancu a to jedno a to do včerejška. Nedivím se Karlovu rozčilení, protože je to bordel na bordel ! Zuzik

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).