Změna adresy zaměstnavatele

• (neregistrovaný)

12. 10. 2007 11:14

Jsem na RD(dítě má rok a půl, rodný list jsem dodala a o RD jsem si zažádala, bylo mi vyhověno...) a k 1.7.2007 se můj zaměstnavatel (příspěvková organizace) přestěhoval a s tím si i změnil název - v názvu se uvádí celá adresa, takže proto muselo dojít ke změně názvu. Dozvěděla jsem se to tak, že jsem na starou adresu posílala k vyplnění doklady a vrátilo se mi to za delší dobu s razítkem nové adresy. Za dva měsíce čekáme druhé dítě a za dva týdny už nastupuji na MD. Mám pocit, že bych měla být přinejmenším obeznámena se změnou adresy, doklady mám všechny na starý název firmy, tak nevím, jak mám postupovat. Posílala jsem jim e-mailem dotaz, ale neodpověděli, je to ani ne týden, tak se možná ještě dočkám. Navíc na mateřskou teď nevím, co vyplnit, u gynekoložky mám veden bývalý název a nemám žádný podklad k tomu, abych si tam teď vyplňovala jiný název zaměstnavatele. IČO je stejné. Nechám tam vyplnit starý název a ať si s tím firma poradí, co myslíte? Myslela jsem, že by mi mohli poslat např. nějaký dodatek ke prac.smlouvě, že se mění název organizace. Mám na něco takového právo? Děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).