Re: Prémie za nekouření a nemarodění
Myslím že za nemarodění by se dala napsat prémie za odpracování 100% fondu pracovní doby, nepřítomnost z důvodu kouření by si měli zaměstnanci nadělávat a nenapadá mě jak bych to kulantně pojmenovala, spíš těm zaměstnancům vysvětlit, že nekuřáci budou brát prémii například za vynikající pracovní výsledky... Snad Vám někdo pošle mustr, samotnou by mě to dost zajímalo.
Re: Prémie za nekouření a nemarodění
na jednom školení nám říkali, že dát někomu odměnu za to, že není nemocný, nechodí po lékařích a takto to pojmenovat - by mohlo být bráno kontrolními orgány jako diskriminace těch, kteří nemocní jsou
ale když to bude nazváno jako odměna za práci navíc, kterou museli za nemocné vykonat - to je prý nenapadnutelné (ale raději než dáte do směrnice, tak si ještě ověřte jak to správně pojmenovat, abyste zbytečně nedráždili kontroly)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 10. 2007 17:34
Prosííím jak napsat směrnici, že bude mezi zaměstnance, kteří za daný měsíc nebyli nemocní, u lékaře rozdělen balík 5000 Kč a zároveň dalších 5000 mezi zaměstnanece, kteří nekouřili ...
Nějak kulatně, nic mě nenapadá, lze to vůbec takto stanovit? -)