Hlavní navigace

Upozornění moderátora

  • (neregistrovaný)

    18. 10. 2007 9:41

    Na toto fórum byl v minulosti z důvodu opakovaného a závažného porušování pravidel zakázán některým diskutujícím přístup s tím, že pokud zvolí jiný nick a budou se chovat mravně, jsou opět vítáni.
    Vzhledem k tomu, že někteří jedinci využili pouze první části nové šance (vrátit se pod jinou identiotu) a druhou část (dodržovat pravidla) opět vypustili (jejich příspěvky musely být zrušeny), zůstává pro ně zákaz přístupu v platnosti (ostatní budou následovat, pokud své emoce nezvládnou).

    Nemám v úmyslu tajit, že toto fóru (protože nemá registraci) neumožňuje automatické blokování přístupu. Není v silách moderátorů kontinuálně monitorovat aktivity "rizikových" uživatelů - nemáme jinou možnost, než příspěvky takových individuí mazat plošně, bez ohledu na jejich obsah (místní ekvivalent "banánu").

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 10. 2007 12:41

      Martina (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      Milý moderátore,
      smazání dotazu, který byl naprosto korektní, mi také příliš v normě nepřipadá. Ledá byste byl poslanec?

    • 18. 10. 2007 17:26

      graver (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      >Milý moderátore,
      >smazání dotazu, který byl naprosto korektní, mi také
      >příliš v normě nepřipadá.
      Zkuste se prosím ještě jednou zamyslet nad mou formulací "místní ekvivalent banánu". Na fóru s registrací bych prostě zablokoval prudičům přístup, tzn. už by neměli možnost napsat ani slušný příspěvek. Tady to nejde, proto musím příspěvky prudičů plošně rušit. Efekt je tentýž.
      > Ledá byste byl poslanec?
      Myslím, že není nezbytné nahrazovat nedostatek orientace v problému hloupými formulacemi. Vás se to netýká, takže se prosím zdržte polemiky.

    • 18. 10. 2007 18:37

      pája (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      A opět ten nový pan graver, kde jsou Vaše příspěvky, oplývající sprostými hrubými slovy a výrazy, co se s Vámi stalo, že jste najednou ten nej...nej...nej?( v archivu je lze snadno nalézt)
      Proč si myslíte, že Vy jediný jste schopen ohodnotit, co píší jiní? Nezapomeňte ten příspěvek rychle smazat, aby náíhodou někomu nedošlo, že je více lidí, kterým Váš způsob jednání, psaní a vyhrožování vadí. Nepřekrývá se funkce moderátora s cenzorem???????

    • 19. 10. 2007 8:19

      graver (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      Milý pájo,
      Na vaši otázku ohledně (nejen) mého chování na BC v minulosti a nyní jsem (nejen) vám odpověděl už několikrát. Opakovanými dotazy pouze vyvoláváte pochybnosti o svých vybavovacích schopnostech.
      Přibližně se stejným počtem opakování jsem (nejen) vás žádal, abyste se nepletl do záležitostí, které se vás netýkají a na BC se věnoval pouze otázkám a odpovědím.
      Radikální zklidnění situace na BC mě přesvědčilo, že to, co dělám (a jak to dělám) je správné - bez ohledu na hysterické výkřiky těch, kterých se to týká (což je pochopitelné) i těch, kterých se to netýká (už méně pochopitelné). Nemohu než zopakovat již tisíckrát vyřčené - pokud se vám to nelíbí, buď běžte jinam nebo iniciujte mé odvolání. Chápu, že pohodlnější je neudělat nic z toho a jen prudit a otravovat někoho, kdo se snaží chránit ostatní před tím, co tu bylo dřív (a ano, i já jsem se na tom podílel) - urážky, osobní souboje, nechutné sexistické invektivy, leštění ega a (last but not least) spam.
      Není to žádný med, pájo, hrabat se v soukromých problémech jiných, věnovat hodiny pročítání postů, které vás jinak nezajímají, jen abyste našel něco závadného a ochránil před těmi shitůvkami někoho, kdo vám za to ještě nakope rusutur.
      Zkuste si férově odpovědět na otázku, proč to dělám - snad potom mé jednání pochopíte. Snad ani vy ve své zášti nevěříte tomu, že jsem ochoten obětovat takové úsilí a tolik času jen pro své osobní uspokojení.


      Abych tyto diskuse už jednou provždy uzavřel, vyzývám všechny zúčastněné, aby zde veřejně vyslovili svůj názor a následně se obrátili na provozovatele serveru s žádostí o odebrání administrátorského oprávnění mé osobě.

    • 19. 10. 2007 9:31

      1234 (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      i těch, kterých se to netýká (už méně
      >pochopitelné)

      ....já myslím gravere, že se to týká všech a všichni se můžou ozvat, když na to mají nějaký názor. protože někteří čekají na odpověď, ona se tam objeví, správná, do toho někdo rejpne, vymazáno. rejpal napíše slušně špatnou odpověď, ta zůstane. protože správnost odpovědí už nikdo nehlídá...takže ti, kteří sem chodí pro informace jsou zcela logicky naštvaní.
      takže chápu, že se ozývají i ti, kterých se to "netýká", protože je zajímá odpověď a ne to, jestli k ní někdo připojí - doložte výpočtem. kdo nesleduje chlívek(což je většina návštěvníků bc) tak na tom nemůže vidět nic závadného a nelíbí se jim, že jsou odpovědi mazány.


      >Abych tyto diskuse už jednou provždy uzavřel, vyzývám
      >všechny zúčastněné, aby zde veřejně vyslovili svůj
      >názor a následně se obrátili na provozovatele serveru s
      >žádostí o odebrání administrátorského oprávnění mé
      >osobě.

      ...veřejně vám tady vyslovuju (asi jsem taky zúčastněný, neb údajně jste mazal i mé neslušné příspěvky), že se nevyslovím pro odebrání vašeho administrátorského oprávnění. to by se vám líbilo, co?:-)))))) jen dál moderujte, dobře vám tak:-)

    • 19. 10. 2007 10:23

      Eva M. (neregistrovaný)

      Jak to vidím já
      Ahoj všem :-)

      1) Správnost odpovědí nikdo oficiálně nehlídá, to je pravda. Správnost si hlídáme všichni navzájem a když někdo napíše něco špatného, většinou to brzy někdo jiný opraví. Snad každému je jasné, že se může řídit zdejšími radami jen na vlastní riziko a zodpovědnost. Což platí pro jakoukoliv diskuzi.

      2) Moderátoři v žádné diskuzi na žádném serveru nemohou garantovat správnost odpovědí. To není v jejich/našich silách. Příspěvků je hodně a museli bychom mít větší znalosti větší než vy všichni dohromady, což je nesmysl. Nesprávné odpovědi nemažeme proto, že nemůžeme stihnout vše přečíst a posoudit - a též proto, že si nemůžeme být jistí, jak to je správně. Nejsme soudci ani odborní garanti :-)

      3) Gravere, děláš tady na BC obrovský kus práce a mj. díky Tobě se výrazně zvedla úroveň zdejších diskuzí, takže doufám, že k Tvému odvolání nedojde! Pamětníci vědí, jaké to tu občas bylo ošklivé - a to je velmi mírný výraz! "Potrefená husa nejvíc kejhá" a nejvíc proti moderování protestují ti, kteří by se chtěli hádat, rejpat, otravovat a prudit. Takovým lidem nevyhovuje, že tu jsou moderátoři, kteří mohou mazat. Ale srovnejte si prosím úroveň diskuzí na různých webech - moderovaných a živelných. Rozdíl jistě poznáte.

      PS: Osobně bych uvítala, kdyby tady na BC bylo nás moderátorů víc. Víc očí víc vidí a víc lidí má víc času. Ale to je na rozhodnutí pana Hakena.

    • 19. 10. 2007 10:40

      1234 (neregistrovaný)

      Re: Jak to vidím já
      ad 1 a 2) to jste mě špatně pochopila, mě je jasné, že to nejde a nemůže to po vás nikdo chtít, jen jsem tím chtěl říct svůj názor, že chápu, že se ozývají i ti, kterých se to zdánlivě netýká



      ad 3) ... "Potrefená husa nejvíc kejhá" a nejvíc proti
      >moderování protestují ti, kteří by se chtěli hádat...

      to teda nevím, jestli zrovna ti dva, co se tady ozvali proti moderování, jsou potrefené husy:-))))

    • 19. 10. 2007 11:01

      Eva M. (neregistrovaný)

      Re: Jak to vidím já
      To o těch husách platí myslím zcela obecně a může se to týkat kohokoliv.

    • 19. 10. 2007 11:13

      1234 (neregistrovaný)

      Re: Jak to vidím já
      škoda, že tu není ta možnost ťuknout na "nevhodný" příspěvek. chodily by vám upozornění a na vás by bylo, zda je opravdu závadný a půjde do popelnice. pak by si ani nikdo nemohl myslet, že neměříte stejným metrem a hlavně byste nemuseli procházet všechny příspěvky.

    • 19. 10. 2007 11:21

      Eva M. (neregistrovaný)

      Bonzovací tlačítko :-)
      Jojo, bonzovací tlačítko je docela užitečný vynález :-) Už jsme to v minulosti navrhovali, ale pan Haken má málo času. Zkusím mu to připomenout. Konečné rozhodnutí i realizace je na něm.

    • 19. 10. 2007 12:08

      Karel (neregistrovaný)

      Nezaujate - mozna zaujate
      Tak se taky vyjadrim, udrzovat uroven je nutne.
      Mazat nevhodne prispevky je taky nutne.

      Pokud neco najdu - oznacim nazev SPAMER - aby byl prispevek viditelny moderatorum a mohl se hned smazat.

      Jinak co se tyce mazani slusnych prispevku, tak tady jsem proti, at je pise kdokoliv.
      TAky jsem nekolikrat odpovedel podle sveho mineni a nazoru a vlastnich zkusenosti a sepsuli jste se na me vsichni pomalu s urazkama. Beru, ze ma kazdy svuj naror.
      Cili mazat slusne prispevky - NE. Pak by se to dalo vysvetlovat osobni zasti moderatora proti pisateli.

      Je to muj nazor.

      Karel

    • 19. 10. 2007 12:28

      Líba (neregistrovaný)

      Re: Nezaujate - mozna zaujate
      >>Tak se taky vyjadrim, udrzovat uroven je nutne.
      >>Mazat nevhodne prispevky je taky nutne.
      >>
      >>Pokud neco najdu - oznacim nazev SPAMER - aby byl
      >>prispevek viditelny moderatorum a mohl se hned
      >>smazat.
      >>
      >>Jinak co se tyce mazani slusnych prispevku, tak tady
      >>jsem proti, at je pise kdokoliv.
      >>TAky jsem nekolikrat odpovedel podle sveho mineni a
      >>nazoru a vlastnich zkusenosti a sepsuli jste se na me
      >>vsichni pomalu s urazkama. Beru, ze ma kazdy svuj
      >>naror.
      >>Cili mazat slusne prispevky - NE. Pak by se to dalo
      >>vysvetlovat osobni zasti moderatora proti pisateli.
      >>
      >>Je to muj nazor.
      >>
      >>Karel



      >
      >můj též.


      Připojuji se k tomuto názoru. Na slušnou otázku slušná odpověď, bez ohledu na to, že se ptá největší uličník.

    • 19. 10. 2007 12:42

      graver (neregistrovaný)

      tak tedy ještě jednou
      Plošné mazání příspěvků je místní ekvivalent zakázaného přístupu. Na jiných fórech by uživatel měl zablokován svůj nick pro přihlášení, tzn. nemohl by už napsat žádný příspěvek - ani slušný, ani neslušný.
      Tady to technicky není možné, takže jestli chci někomu zabránit v přístupu, musím jeho příspěvky mazat. Je naprosto nemožné pročítat *všechny* posty takových lidí a vybírat z nich.
      Samozřejmě (tady i jinde) tomuto opatření předchází nejdřív upozornění, pak mazání těch závaných příspěvků a nakonec zákaz přístupu.
      Uživatel V2 dostal šanci a *okamžitě* jí zneužil.

      Na to obvinění z osobní zášti odpovídat nebudu - to jste opravdu nemusel. Snažím se očistit toto fórum právě od těch, kteří si tu osobní problémy řeší a musel jsem tomu obětovat možnost si je zde řešit taky.
      Proč jsem tu nikdy neviděl nikoho z vás, jak nabádá ostatní, aby se chovali slušně a řešili své osobní problémy jinde? Proč se místo toho navážíte do moderátorů, že si moderováním řeší své problémy?
      Skutečně se domníváte, že můžu mít "osobní problém" s partou lidí na nějakém diskusním fóru?

    • 19. 10. 2007 14:10

      Karel (neregistrovaný)

      Re: tak tedy ještě jednou
      ... Pak by se to dalo vysvetlovat osobni zasti moderatora proti pisateli.


      cili jste vztahovacny, psal jsem vse v obecne rovine. :-))

      Proste kdyz zde nejde udelit BAN, tak mazani slusneho dotazu je podle me stejne hrube jednani jako sprosty prispevek.

      Jinak nechci zde sdelovat navod jak snadno zahltit toto forum jak spamem, tak sprostarnama, cili kazdy clovek si muze najit cestu jak se zde ptat tak, aby moderator nevedel kdo pise. A ze "to" dotycny nedela je snaha, se za svoji identitu moc neskryvat.

      Pro me neni problem Vam ted napsat mraky urazek a nebudete vedet kdo to napsal. Cili to jen na okraj.
      Kazdy ma svuj nazor, kazdy ma svuj druh vyjadrovani a jak jsem zde dnes zahledl Nick V2 - tak mohu rici, ze jeho rady byly vzdy 100%, vedel o cem pise a vzdy odpoved dolozil paragrafem.

      To ze ma hrubsi slovnik - a kdo jej nema? VAs nikdy nikdo nenastval? Proste V2 beru jako odbornika na danou problematiku a jeho vyjadrovani je ciste jeho vec, ja snim resil dost problemu, meli jsme kazdy jiny nazor, ale vzajemne jsme se respektovali.

      To je vse co jsem chtel jeste k dane veci sdelit.
      Karel

    • 19. 10. 2007 14:40

      graver (neregistrovaný)

      Re: tak tedy ještě jednou
      >Proste kdyz zde nejde udelit BAN, tak mazani slusneho
      >dotazu je podle me stejne hrube jednani jako sprosty
      >prispevek.
      Podle vašeho, podle mého ne. BAN udělit jde - tak, jak jsem popisoval. Jen se u toho víc nadřu.
      Přístup typu "když ho nemůžu zabanovat, tak rezignuju" je naprosto neslučitelný s mou povahou - takhle já nefunguju.

      >Jinak nechci zde sdelovat navod jak snadno zahltit
      >toto forum jak spamem, tak sprostarnama,
      To nemusíte - myslím, že je to každému jasné. Přišel na to už i V2 - prostě sem dál píše i přes zákaz. Nemusí ani moc měnit nicky - ví, že když se do toho pořádně opře, prostě není šance všechny jeho splašky vychytat. Tomuhle *já* říkám arogance moci - "když budu chtít, tak mě odsud nikdo nedostane, budu si dělat, co budu chtít a nic s tím nenaděláte".
      Víte, i já jsem na jistém fóru kdysi dávno dostal takového virtuálního banána (ne pro své chování, ale pro své "nestandardní" názory). Nikdo mne nezablokoval, ačkoliv to technicky šlo - účet tam mám platný dodnes. Jen mi bylo naznačeno, že když má nějaký názor víc lidí, než já, tak bych ten svůj měl jít prosazovat jinam. Víckrát jsem se tam neukázal. Cítíte ten rozdíl?
      Je pro mne opravdu dost demotivující, že tu útočíte na moderátory místo na ty, kteří si o jejich zásahy říkají.
      >Pro me neni problem Vam ted napsat mraky urazek a
      >nebudete vedet kdo to napsal.
      Je potěšující vědět, že to pro vás není problém. Člověk pak aspoň ví, odkud to jde.
      >jeho rady byly vzdy 100%, vedel o cem pise a vzdy
      >odpoved dolozil paragrafem.
      O odbornosti tu moderátoři nediskutují.
      >To ze ma hrubsi slovnik - a kdo jej nema?
      Mnozí jej nemají.
      >jeho vyjadrovani je ciste jeho vec,
      >To se velmi hrubě mýlíte. Svůj omyl byste rychle pochopil, kdyby se ta "jeho věc" začala týkaz vás.

      >To je vse co jsem chtel jeste k dane veci sdelit.
      V to doufám. Díky za názor.

    • 19. 10. 2007 18:40

      Jana F. (neregistrovaný)

      Re: Karlovi
      >To ze ma hrubsi slovnik - a kdo jej nema? VAs nikdy
      >nikdo nenastval? Proste V2 beru jako odbornika na danou
      >problematiku a jeho vyjadrovani je ciste jeho vec, ja
      >snim resil dost problemu, meli jsme kazdy jiny nazor,
      >ale vzajemne jsme se respektovali.
      *************
      Karle, až budete mít chvilku, možná bychom si mohli pohovořit o tom "hrubším" slovníku, pokud se mi ozvete na mail. Nějak se mi nechce věřit, že zrovna vy byste schvaloval bezdůvodné vulgární, sprosté, nechutné urážky žen. Takový přece nejste, co vás znám. Na muže si V2 moc nedovoluje, to máte pravdu. Jana F.
      **************

    • 19. 10. 2007 10:41

      graver (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      >....já myslím gravere, že se to týká všech a všichni
      >se můžou ozvat, když na to mají nějaký názor.
      Nerozumíme si. Každý může projevit svůj názor. Obecně ale předpokládám, že se sem lidi chodí ptát a odpovídat - nic víc. Pokud někdo udělá chybu, moderátoři ho spláchnou. Ale když se k tomu pak vyjádří někdo úplně nezúčastněný, kdo v tom nebyl angažován a navíc to dělá opakovaně a i přesto, že mu bylo xxxkrát vysvětleno, o co jde, tak už to není tak úplně OK, že, Pája není ten, kdo by tu porušoval pravidla - dokonce ani není ten, kdo by se zastával ostatních po nějakém mém zásahu. On zjevně nemá problém se zásahy samotnými. Jeho výkřiky jsou typu "a kdo jsi ty, že říkáš ostatním, co mají dělat?". Bezpočtukrát jsem tu psal, jak a kde mě můžete kontaktovat, pokud máte něco proti mně (nebo pro). Pája a jemu podobní toho nevyužili. Nevážím si lidí, kteří se mi nedokážou podívat do očí a místo toho jen prudí na veřejnosti.

      >...se nevyslovím pro odebrání vašeho administrátorského
      >oprávnění. to by se vám líbilo, co?
      Ano, asi líbilo. Kdysi jsem slíbil R. Hakenovi i sobě, že se o tohle fórum postarám. Kromě času a úsilí jsem moderování obětoval mnohem víc - svou neklidnou povahu a možnost vyjadřovat se tady stejně, jako dřív a nechat jiné, ať se o to postarají. Někdy se ptám sám sebe, proč to dělám. Jeden důvod - mé opojení mocí - jste si už našli. Snad dokážete najít i jiný...

    • 19. 10. 2007 10:59

      pája (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      Pane Gravere, mně vůbec nešlo o Vaše odvolání z moderování, považuji ho za nutné, sám jsem několikrát upozorňoval na příspěvek k mazání, pokud považujete můj příspěvek za"prudění", tak mne to mrzí, ale je to Váš názor. Mně pouze vadil a vadí Váš způsob psaní- odpovídání- vyhrožování mazáním a způsob vyjadřování, myslím, že byste mohl trochu ubrat a bude to v pohodě.
      Rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří by se Vám báli podívat do očí,jak píšete, ale další diskuzi na toto téma již považuji za zbytečnou,alespoň z mé strany.
      Vše hezký den.

    • 19. 10. 2007 11:15

      graver (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      >pokud považujete můj
      >příspěvek za"prudění", tak mne to mrzí, ale je to Váš
      >názor.
      Ano, je, nezlobte se. Jsem rád, že to takto vidíte.

      >Mně pouze vadil a vadí Váš způsob psaní-
      >odpovídání- vyhrožování mazáním a způsob vyjadřování,
      Vyhrožovat mazáním je jako "vyhrožovat" zloději, že ho zavřete. Způsoby moderátorů budou vadit vždycky a každému. Řešení znáte.
      >myslím, že
      >byste mohl trochu ubrat a bude to v pohodě.
      Rád bych. Až ostatní přidají v dodržování pravidel, já uberu - a s radostí. Nevšiml jsem si, že by jste tu vy nebo kdokoliv jiný nabádal k dodržování pravidel, ale chápu váš postoj: moderovat ano, ale tak, aby se to líbilo nám.
      >Rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří by se Vám báli
      >podívat do očí,jak píšete, ale další diskuzi na toto téma
      >již považuji za zbytečnou,alespoň z mé strany.
      Zcela upřímně a na rovinu: tu zbytečnou diskusi vyvolal váš zbytečný příspěvek.
      Ale vy nejste problém - to, co tu děláte a jak kvalitně odpovídáte imho dokonale vyváží ty občasné výkřiky na mou adresu. Jen se nesmíte zlobit, že budu reagovat.

    • 19. 10. 2007 11:09

      zdv (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      Gravere, děláte to správně a rozumně (to je můj názor), za což Vám patří velký dík.
      Ráda sem chodím a často využívám, díky Vám (samozřejmě i díky Evě M.) si to tu stále uchovává úroveň (pamatuju dobu těch žabomyších válek a podobných záležitostí, které se sem stále pletly). Jde tu skutečně jen o ty otázky a odpovědi a bez Vašeho dozoru by se to prostě neudrželo a neustále by to sklouzávalo někam jinam.
      Takže díky Vám a nenechte se odradit "šťouraly" různého typu.

    • 19. 10. 2007 11:26

      Eva M. (neregistrovaný)

      Re: upozornění moderátora
      Děkuju za milá slova! Málokdy se takto někdo ozve s pozitivní reakcí. Většinou se ozývají jen nespokojenci. O to víc mě těší takové povzbuzení ;-)
      PS: Původně jsem chtěla napsat v množném čísle za moderátory, že "děkujeme" a že "nás" těší. Ale radši píšu za sebe ;-)

    • 19. 10. 2007 10:55

      Eva M. (neregistrovaný)

      Pro Vladimíra2 alias 123456789
      Pane Vladimíre2, je mi líto, ale s Vámi nemá smysl diskutovat, nic jste nepochopil. Moderátor měří všem stejným metrem, padni komu padni.
      Jak jsem psala v předchozím příspěvku - moderátoři neručí za věcnou správnost, takže nemažou chybné odpovědi od kohokoliv. Moderátoři dohlížejí na dodržování pravidel diskuze a na její úroveň. Podobně jako rozhodčí hlídá jen dodržování pravidel a fauly, ale neřeší, kdo z hráčů hraje jako amatér a kdo jako profesionál.
      Ale Vám nemá smysl to vykládat, Vy to asi stejně nečtete a dál si vedete svou. Pokud s Vámi někdo nesouhlasí a dá to najevo, bývá to pro Vás záminkou k dalším příspěvkům, které bych leckdy nazvala hádkou či rejpáním. Připadá mi, že chcete, aby Vás každý jen obdivoval, jak jste vzdělaný, zkušený a co všechno víte a umíte. Ale běda, jak s Vámi někdo nesouhlasí!
      Bez ironie - je mi opravdu velmi líto, že tak vzdělaný a zkušený člověk jako Vy nedokáže svých nesporných znalostí a inteligence užívat ku prospěchu všech, bez sarkasmu a útoků.

      PS: Je mi zcela jedno, co se píše na webech jako oaZa, oaSa nebo kdekoliv jinde. Už delší dobu tam nechodím, mám málo času a chci jej věnovat důležitějším záležitostem.

    • 19. 10. 2007 10:58

      Eva M. (neregistrovaný)

      PS: Pro Vladimíra2 alias 123456789
      PS: Než jsem stačila sesmolit svůj příspěvek, byl smazán post pana Vladimíra2 alias 123456789, na který jsem reagovala. To je rychlost, jen zírám :-))) Gravere, jestli chceš, tak tohle klidně smaž taky ;-)

    • 19. 10. 2007 11:18

      graver (neregistrovaný)

      Re: PS: Pro Vladimíra2 alias 123456789
      Opravdu se všem omlouvám, ale pokud jde specielně o tohoto uživatele, nejsem schopen kompromisu. Druhá šance byla a on ji zahodil. Na chvíli to bylo jako před lety.
      Z tohoto uhnout nechci a neumím.

      V2 aka 123456789 banned.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).