Re: Prodej baráku
osobně bych nikdy nenechala jednat v takto důležité věci nikoho jiného. a pokud mu plnou moc dal tak mu jí dal. teď záleží na realitce jestli ji uzná i když si myslím, že kupní smlouvu musí podepsat každý z vlastníků, takže pokud nic nepodepsal tak nic neprodal. A zdá se mi divné, že by na katastru vzali jako plnou moc kousek papíru bez ověřeného podpisu a kupní smlouvu s jedním podpisem jednoho spoluvlastníka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 10. 2007 18:52
Ahoj,můj známý má takovýto problém,jsou tři sourozenci a prodávají barák po mamince.Známeho bratr přijel za ním a dal mu podepsat papír,že je bude všechny zastupovat.Mě by zajímalo,jestli tam musí být ověřený podpis aby je mohl všechny zastupovat,protože do toho baráku se stěhují už lidi a oni ještě nemají peníze.Je to prodej přez realitku a ta paní z realitky tvrdí,že tam podpis být nemusí,ale jeden známý z jiné realitky zase že ano.Děkuji.