Re: Zatřídění majetku-výstavba haly
Nechci dělat reklamu firmě, která se zabývá zatříděním majetku. Ale při takové akci jako je nová hala včetně parkovišť, přípojek a vnitřního vybavení není jednoduché se s tím vypořádat.
Domluvili jsme si schůzku, přijeli, celou stavbu prohlédli - vzali si nějakou dokumentaci a do týdne jsem měla Informaci o klasifikaci.
e-mail: siak@volny.cz
www.volny.cz/siak
tel./fax: 577434317
Re: Zatřídění majetku-výstavba haly
>>Prosím o radu při zatřídění výrobní haly. Nevím si
>>rady, co všechno zahrnout do pořizovací ceny haly.
>>Nejsem
>>si například jistá s přípojkami elektřiny, vody,
>>plynu, telefonu, kanalizace, které vedou po našem
>>pozemku k
>>hale. Jsou součástí budovy - odpis.skupina č.5, nebo
>>se mohou odespisovat v odpisové skupině č.4?
>
>Nechci dělat reklamu firmě, která se zabývá zatříděním
>majetku. Ale při takové akci jako je nová hala včetně
>parkovišť, přípojek a vnitřního vybavení není
>jednoduché se s tím vypořádat.
>
>Domluvili jsme si schůzku, přijeli, celou stavbu
>prohlédli - vzali si nějakou dokumentaci a do týdne jsem
>měla Informaci o klasifikaci.
>
>e-mail: siak@volny.cz
>www.volny.cz/siak
Děkuji za radu. Překvapila jste mě tím, že přijeli a vše prohlédli. Také jsem si už nějaký majetek nechala zatřídit, ale to byly spíše stroje, což se dalo lehce popsat. Tady jsem si právě nevěděla rady, jak jim to budu vše popisovat nebo posílat tu spoustu faktur. Zkusím se s nimi domluvit. Mohla byste mi ještě říct nějakou přibližnou cenu za zařídění té haly?
>tel./fax: 577434317
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
28. 10. 2007 20:40
Prosím o radu při zatřídění výrobní haly. Nevím si rady, co všechno zahrnout do pořizovací ceny haly. Nejsem si například jistá s přípojkami elektřiny, vody, plynu, telefonu, kanalizace, které vedou po našem pozemku k hale. Jsou součástí budovy - odpis.skupina č.5, nebo se mohou odespisovat v odpisové skupině č.4?