Re: smlouva o pronájmu auta
To se bohužel velmi mýlíte, nemůžete si v tomto případě domluvit podmínky jaké byste chtěli vy, ale musíte uplatnit institut ceny obvyklé, tedy takové jaká by byla sjednána mezi subjekty nespjatými, tedy čeks řečeno, za jakou by vám to auto půjčila nezávislá půjčovna.
V práci nějaký mustr smlouvy mám, jestli si vzpomenu, zítra vám ho pošlu, případně se mi připomeňte :-).
Re: smlouva o pronájmu auta
Všem Vám moc děkuji za reakce i za vzory smluv, které jste mi poslali. Jste tady skutečně úžasní!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 10. 2007 16:30
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, zda někdo nemáte nějaký vzor smlouvy o pronájmu auta. Auto nám bude půjčovat firma, která má stejného společníka, takže se dají domluvit podmínky, které záleží na nás, ale ráda bych měla nějaké vodítko. Pokud by mi ji někdo chtěl poslat, tak mu předem moc děkuji, mailová adresa je mn@haugen.cz.