Účetní program helios

• (neregistrovaný)

31. 10. 2007 15:19

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti s účetním programem Helios. Je dobrý nebo nic moc? Díky.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 10. 2007 16:24

Didi (neregistrovaný)

Re: účetní program helios
      Naše firma jej používá od loňska, já na něm dělám od letošního února. Zdá se mi dobrý, má spoustu možností v nastavení, což je trochu náročné na bednu, ale když to uděláte dobře, maká sám.(Sama jsem nastavovala modul majetku a trvalo mi to dva měsíce, než jsem všechno vychytala. Hlavní je, neměnit jednou zvolený postup, jinak vznikne guláš.) Momentálně dělám na modulu mezd - to je horší, protože nejsem mzdovka. Co bych podrobila kritice, je příručka na netu, některé popisy jsem tam nenašla, takže postupuju metodou zkoušky a omylu, což zdržuje. Ale samozřejmě, že mají hot-line. Tam se dá sehnat rychlá odpověď vždy. Kolegyně poněkud sepsula tiskové výstupy, zdály se jí nevyhovující, takže skoro všechno vytvářela sama. Ale dá se domluvit s dodavatelem na vytvoření vyhovujících formulářů (není to levné ani rychlé).
      Co se týká přístupových práv, omezení a povolování přístupů k různým akcím je dost podrobně rozčleněné - trochu nepřehledné, ale velmi účinné. Podle mě je docela dobrý, pamatuje totiž na spoustu variant a jejich kombinací.

• 31. 10. 2007 16:37

Petra (neregistrovaný)

Re: účetní program helios
      Děkuju za vyčerpávající odpověď:-)!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).