Re: POHODA - STORNO - je nutný ZÁPOČET?
Bohužel ale ve fakturaci se Vám faktura stále nabízí k likvidaci :( Pouze v saldu se faktura jeví jako uhrazená. Aby mě to nemátlo v knize vystavených faktur, používám likvidaci bez vazby.
Re: POHODA - STORNO - je nutný ZÁPOČET?
To máte Karle nějakou lepší Pohodu než my, obyčejní smrtelníci, mně se také neudělá automatická likvidace faktury a storna :-)))
Jinak pokud jde o ten původní dotaz, zápočtem by to také šlo, ale je to zbytečné, pokud použijete fumkci Likvidace bez vazby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 11. 2007 8:12
Dobrý den, používáme program POHODA. Vystavili jsme faktruru na zboží a zaslali jej na dobírku. Zákazník si však zboží nakonec pořídil jinde, takže nám byla faktura i zboží vráceny. Faktruru jsem tedy stornovala. Můžu tyto faktury (prvotní a stornovací) vzájemně započíst aby se mi nenabízeli v likvidaci? A můžu tento zápočet vystavit i s tím, že nebude podepsaný od druhé strany? Děkuji za odpovědi. S.L.