Mzdy v Pohodě - prosím

• (neregistrovaný)

1. 11. 2007 11:57

Začínám dělat mzdy v pohodě ale mám ještě nejasnosti. Když mám DPP s tím že človíček bude mít 70,--Kč na hod./hrubého. Jak to zadat v pohodě? Nemůžu to dát jako hodinou mzdu protože by mi to počítalo 70,--Kč čistého. Mám to udělat tak že hodiny které odpracuje vynásobím 70,--Kč vyjde mi tedy nějaká hrubá mzda a pak to zadám v pohodě jako mzdu měsíční. Nebo jak to mám udělat? Volala jsem i na linku pohody ale tam mi moc teda nepomohla. Díky Zuzana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 11. 2007 12:07

Karel (neregistrovaný)

Re: Mzdy v Pohodě - prosím
      Nevim, ale DPP se plati za odvedenou praci, cili podle me za dany ukol nalezi dana odmena. Cili podle me si na to dejte pozor, aby se u Vas nejednalo o soustavnou cinnost.

• 1. 11. 2007 12:22

jj (neregistrovaný)

A co to dát jako úkolovou, vynásobit si hodiny x 70 Kč a zadat 1 jednici a cenu, která vám vyjde?

• 1. 11. 2007 21:37

Jaromír (neregistrovaný)

Částku kterou chcete tomu dotyčnému za provedenou práci dát (hrubého, tedy včetně srážkové daně) zadáte jako měsíční mzdu a do Úvazku zadáte třeba 8hod denně a 1 den týdně. V měsíčních mzdách pak do pracovních dnů zadáte 1 a máte 8 hodin práce, zadáte 2 a máte 16 a tak dále. Do Daně a pojistné v Personalistice zadáte:
      zdanit zvláštní sazbou do limitu, jinak zálohově
      bez odvodu sociálního pojistného
      bez odvodu zdravotního pojistného

• 2. 11. 2007 12:31

Jana (neregistrovaný)

Aha - tak to asi bude chtít domluvu . Chcete-li, můžete mi zavolat po-pá od 9 do 14 hod na 495454027 nebo na mobil 775740602 odpoledne či večer - sednu k Pohodě a navedu Vás přímo, kam a co se zadává a jak. Pohoda je dobrá, ale složitější právě na mzdy. Jana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).