Re: změna sídla a datum
Já bych to tak nechala, od té doby, co jste se to dověděla, už všude pište nové sídlo a všude to nahlašte. Myslím, že to ani technicky nejde, aby se to úplně přesně podchytilo. Stejně na FÚ to nahlásíte až teď, nejsem si jistá, zda vám registraci opraví zpětně.
>Dobrý večer,
>hledala jsem zde na fóru již probírané téma změny
>sídla společnsti, ale to co nevím jsem tu nenašla. Tak se
>chci zeptat, zda by mi někdo nemohl poradit.
>FO změnila sídlo společnosti a provozovnu (v rámci 1
>města). To, že se musí udělat dodatky k prac.smlouvám a
>změnu oznámit na úřady a obch.partnerům je mi jasné.
>Ale nevím co si mám počít s tím, že včera mi majitel
>předal změněné živnostenské listy (které taktéž včera
>vyzvedl) a tam je změna od 24.10.07. Jenže já jsem od
>24.10.-31.10. vystavila nějaké faktury a také mám nějaké
>faktury přiijaté - vše s původním sídlem. A tak nevím
>je to nějaký problém? Můžu to nechat tak nebo se to
>musí opravit?
>Předem děkuji za vaše názory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 11. 2007 22:37
Dobrý večer,
hledala jsem zde na fóru již probírané téma změny sídla společnsti, ale to co nevím jsem tu nenašla. Tak se chci zeptat, zda by mi někdo nemohl poradit.
FO změnila sídlo společnosti a provozovnu (v rámci 1 města). To, že se musí udělat dodatky k prac.smlouvám a změnu oznámit na úřady a obch.partnerům je mi jasné. Ale nevím co si mám počít s tím, že včera mi majitel předal změněné živnostenské listy (které taktéž včera vyzvedl) a tam je změna od 24.10.07. Jenže já jsem od 24.10.-31.10. vystavila nějaké faktury a také mám nějaké faktury přiijaté - vše s původním sídlem. A tak nevím je to nějaký problém? Můžu to nechat tak nebo se to musí opravit?
Předem děkuji za vaše názory.