Re: zápočtový list
Odpracované roky se na ZL neuvádějí již několik let. Uváděly se pouze pro zápočet roků pro nárok na dovolenou( do 15let se psaly i dny, nad 15 let se již nepočítalo) protože to byly dva limity pro poskytování dovolené.l
Takže nepište žádné odpr. roky , jen datum od kdy do kdy trval pr.pom. u vás.Jak má vypadat potvrzení o zaměstnání najdete v ZP.
Potvrzení o zaměstnání § 313 ZP. Potvrzujete pouze zaměstnání u vás. (od... do....). To, co zaměstnankyni asi zajímá, je ELDP, který se nyní vystavuje na každý rok zvlášt. Jestli ji zajímají všechna minulá zaměstnání, musí si vyžádat informativní osobní list důchodového pojištění u ČSSZ. Ze zápočťáku od minulého zaměstnavatele pouze přepíšete dny nemoci, spadající do posledních 12 měsíců a případné exekuce.
Moc děkuji. To že to tam vůbec nemusí být jsem nevěděla. Dělám na 2 účetních programech a oba mě to tisknou. Tak si to nějak opravím. Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 11. 2007 13:32
Dobrý den, řeším problém se zápočtovým listem. Nikde jsem nenašla, co přesně musí zápočtový list obsahovat. Jedná se mě hlavně o odpracované dny a roky. Uvádí se tam počet odpracovaných dnů za všechny zaměstnavatele co kdy zaměstnanec měl? Bývalá zaměstnankyně to po mě požaduje. Já jsem však na jejím minulém zápočt. listě měla uvedé pouze 3 roky a to si myslím, že je pouze od předchozího zaměstnavatele. Prosím poraďte co je správně?