Re: půjčka - ukončení CETELEM
K tomu ukončení jim napiště třeba jen dopis, abyste měla jistotu, že máte poplaceno. Tu kreditku posílají každému, kdo si přes ně něco koupil (si od nich půjčil), je to v podstatě nabídka na další úvěrování :-)). Když to nevyužijete, nic se nestane.
Souhlasím a tu kreditku bych určitě neposílala zpět, aby ji nezneužil někdo v té společnosti. Většinou ji rozstříhávám a vyhazuju do koše.
Já bych jim zavolal, řekl že jsem magistra a inženýrka ekonomie Jidra Kačenová, nikoli Kača, Kača, Kačanová a že jim nic nezaplatím, že to házím do krbu, že si tu topím v krbu, mám pětipokojový dům, jsem světový zbožíznalec, všechno vím .......... :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 11. 2007 12:34
Prosím Vás nemáte někdo zkušenost, jak probíhá ukončení splácení půjčky společnosti CETELEM ? Všechny dohodnuté splátky byly zaplaceny, jakým způsobem od nich vyžádat potvrzení, že již nic nedlužím ? Dále poslali kartu Globus - možnost čerpání úvěru do 20.000,-. Karta nebyla nikdy aktivována - musí se vrátit zpět, nebo třeba po čase mohou účtovat nějaké poplatky. Kolegyni se stalo, že teď před koncem splácení vyúčtovali penále za údajně nepřijatou platbu (příkazem z účtu , bude muset dokazovat) v roce 2006. Díky za vaše zkušenosti, ev. rady.