Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
8. 11. 2007 8:54
Možná vše napíšu zmateně,ale snad mně někdo poradí.Hotové výrobky přijímám na sklad v určité ceně, což je i cena prodejní uvedená v ceníku.To je pro mě tedy hodnota skladu.Příjemky,výdejky,prodej vše bylo OK.Teď nastala situace,že na listopad byly stanoveny nové ceny pro určité výrobky ještě k tomu v EUR,takže musím přepočíst na Kč.Hotové výrobky tedy přijmu na sklad v této ceně a prodám v této ceně,ale ty výrobky,které byly naskladněny za původní cenu také tak prodám,tak mně z toho vychází,že asi musím přecěňovat,nevím jak ani nevím jak to má probíhat s příjmem hotové výroby na sklad.Docela mi to vše komplikují ještě ceny v EUR,za které budem prodávat,ale sklad musím mít v Kč. A jak je to vlastně s ceníkem, pokud měním prodejní ceny?Tak to vypadá,když se sto let nic neděje a najednou děje.Hledám,kde můžu ale nemám zkušenosti a tak jste mojí záchranou,alespoň naťuknout. Všem moc moc dík!