Re: OT-Stavební firma&statistika
Zdravím, to máte ještě dobrý, u nás na statistiky zaměstnáváme osobu na plný úvazek - výrobně obchodní firma- kolik toho je. Máme hold to štěstí (smůlu), že si nás příslušný statistický úřad, ministersva všech druhů i ČNB vybrali ke svému sledování.
uvědomme si, že statistika je přesný součet nepřesných čísel, a pokud některý údaj není přímo vázaný na výkazy z účetnictví je v podtatě nemožné to odkontrolovat. Tak že pevné nervy a vydržať.
Také jsem je vyplňovala v minulém zaměstnání.Podle návodu mého šéfa- tržby klesají a budou klesat, zásoby jsou stejné a budou klesat, počet zaměstnanců stejný a bude klesat, celkové hodnocení firmy: je to špatné a bude to v pr....Jinak jsem nad tím nepřemýšlela, všechno bylo špatné a bude hůř
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 11. 2007 12:51
Vyplňujete někdo statistiku stavební firmě?Já vyplňuji měsíční výkaz,2xčtvetletní a spoustu ročních.Vyplňuji to již několik let a stále nevím proč.Mohl by mě to někdo objasnit?