Program MRP K/S - máte někdo?

• (neregistrovaný)

9. 11. 2007 20:58

Ani nedoufám, že by se někdo ozval, ale přesto to zkusím - nemáte někdo ten program? Je to nové, dost s tím zápasím. Pokud ano, moc prosím, ozvěte se mi třeba na mail :-). Jana F.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 11. 2007 21:18

Martina (neregistrovaný)

Re: Program MRP K/S - máte někdo?
      Příručku jste k němu nedostala?
      Přímo na adrese www.mrp.cz je odkaz na FAQ, kde jsou časté otázky a odpovědi. Třeba vám to pomůže.

• 9. 11. 2007 21:26

Jana F. (neregistrovaný)

Děkuju, Martino, příručku mám, v dotazech se řeší zrovna to, co nepotřebuju :-). Momentálně mi třeba nenaskakuje DPH z deníku do formuláře, v deníku musím zadávat ručně čísla dokladů a podobně. Zřejmě na to do vánoc přijdu, ale štve mě, že to nemají v návodech jasně a od začátku. Vám to šlo bez problémů? Jana F.

• 9. 11. 2007 21:45

Daniela (neregistrovaný)

mám univerzální účetní systém, to je starší typ, u toho Vašeho klient/S nevím, ale v našem co chci,aby nabíhalo do DPH, tam musí být v knize daň.dokladů a zaúčtováno do deníku, nelze jenom samostatný zápis v deníku a čísla dokladů si zadávám v parametrech tam je účtovat a vyberu si pod číslem faktury, úhrady a pod.
      Ale to je asi něco úplně jiného, jen jsem se snažila. Co jsem potřebovala, tak jsem jim zavolala a ochotně mně poradili.

• 9. 11. 2007 22:05

Jana F. (neregistrovaný)

Také děkuji, Danielo, univerzální mám také, ale v KS není kniha daňových dokladů. Jasně, že tam taky nakonec zavolám, jen se snažím neotravovat je úplně od začátku :-). Mimochodem - vy budete pokračovat v tom univerzálním? Celkem není špatný, já se jen bála, že budou končit. Jana F.

• 9. 11. 2007 22:16

Daniela (neregistrovaný)

jelikož mám od nich i mzdy, ty už mám zaplaceny do 11/2008, tak si myslím, že to zvládnou i v účetnictví. Bohužel s naším Windows98 si moc vybírat nemůžu. Ale nemám moc složité účetnictví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).