Re: Program MRP K/S - máte někdo?
Děkuju, Martino, příručku mám, v dotazech se řeší zrovna to, co nepotřebuju :-). Momentálně mi třeba nenaskakuje DPH z deníku do formuláře, v deníku musím zadávat ručně čísla dokladů a podobně. Zřejmě na to do vánoc přijdu, ale štve mě, že to nemají v návodech jasně a od začátku. Vám to šlo bez problémů? Jana F.
mám univerzální účetní systém, to je starší typ, u toho Vašeho klient/S nevím, ale v našem co chci,aby nabíhalo do DPH, tam musí být v knize daň.dokladů a zaúčtováno do deníku, nelze jenom samostatný zápis v deníku a čísla dokladů si zadávám v parametrech tam je účtovat a vyberu si pod číslem faktury, úhrady a pod.
Ale to je asi něco úplně jiného, jen jsem se snažila. Co jsem potřebovala, tak jsem jim zavolala a ochotně mně poradili.
Také děkuji, Danielo, univerzální mám také, ale v KS není kniha daňových dokladů. Jasně, že tam taky nakonec zavolám, jen se snažím neotravovat je úplně od začátku :-). Mimochodem - vy budete pokračovat v tom univerzálním? Celkem není špatný, já se jen bála, že budou končit. Jana F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 11. 2007 20:58
Ani nedoufám, že by se někdo ozval, ale přesto to zkusím - nemáte někdo ten program? Je to nové, dost s tím zápasím. Pokud ano, moc prosím, ozvěte se mi třeba na mail :-). Jana F.