Smlouva o spolupráci

• (neregistrovaný)

10. 11. 2007 18:58

Dobrý den,prošla jsem školením pro jednu firmu, kde jsem měla být původně zaměstnaná.Nyní mi poslali smlouvu o spolupráci,podle obch.zák., mám si nechat zhotovit ŽL na ekonomicko hospodářskou činnost. V té smlouvě je, že jim budu platit 1 000,- Kč měsíčně do jejich systému. S tím poplatkem mě dost zaskočili. Může mi někdo poradit?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 11. 2007 9:00

Jaromír (neregistrovaný)

Re: smlouva o spolupráci
      Z těch mála informací, které uvádíte, se nedá radit. Podle toho školení a poplatku bych to viděl na nějaký MLM nebo jinou činnost typu "letadlo", ale možná se mýlím a jedná se o seriozní kšeft :-)). Chtělo by to o té nabídce něco více vědět...

• 11. 11. 2007 12:15

monika (neregistrovaný)

Řekli mi, že bych měla zpracovávat podklady pro soud, jako asistentka advokáta.Oni mi prý pošlou podklady, které bych měla zpracovat a poslat jim je zpátky. Ale nemám jistotu, jestli mi za to také zaplatí, protože ve smlouvě nejsou stanoveny platební podmínky.

• 11. 11. 2007 13:22

pája (neregistrovaný)

Radím pryč od toho. Asdistentka advokáta je postavení, které si hlídá a obsazuje sám advokát, protože ji potřebje k ruce, ne na nějakou smlouvu kamsi s kýmsi, dále placení firmě je samo o sobě podezřelé, dále chybí-li ve smlouvě platební podmínky za Vaši práci, tak to je už jakýsi vrchol podezřelosti.
      Chcete-li smlouvu zkonzultovat, tak mi jií pošlete.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).