Jaké rady si provozovatel bc představuje

• (neregistrovaný)

12. 11. 2007 21:42

mám dotaz k panu hakenovi, evě a graverovi. o čem má být toto fórum? mohou zde odpovídat i lidé, kteří odpovídají, jak dle zákona se má řešit určitá situace? nebo jen ti, kteří poradí, jak nelegálně vybřednout z problému? poslední dobou mám dojem, že když poradím v souladu s právními předpisy, tak jsem na palicu, na druhé straně, nechci poradit a podobně. tak bych chtěl jen vědět, zda mám radit, jak nezákonným způsobem ošulit daně, nebo jak s čistým svědomím řešit problém. děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 11. 2007 8:45

Zuzik (neregistrovaný)

Re: jaké rady si provozovatel bc předsta
      Jelikož jsem tu v poslední době moc nebyla, tak bych ráda věděla, zda Váš dotaz je obecný nebo se vztahuje k některým konkrétním odpovědím či otázkám.
      Jak tak sleduji, tak je tu většina odpovědí na úrovni a v rámci zákonné optimalizace daní.
      Já odpovídám dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a ostatní ať si to přeberou, tuto možnost máte i Vy :-) Hezký den. Zuzik

• 13. 11. 2007 9:13

1234 (neregistrovaný)

Re: jaké rady si provozovatel bc předsta
      >
      >Jelikož jsem tu v poslední době moc nebyla, tak bych
      >ráda věděla, zda Váš dotaz je obecný nebo se vztahuje k
      >některým konkrétním odpovědím či otázkám.

...jako poslední je dotaz na paragon od neexistujícího dodavatele

>Jak tak sleduji, tak je tu většina odpovědí na úrovni
      >a v rámci zákonné optimalizace daní.

...zaplaťpánbů, ale mě nejde o to, aby zde byly jen zákonné rady, když někdo radí i nelegální kličky, je mi to fuk, jen mi vadí, když se pak vrhnou na toho, kdo radí jak to skutečně má být (jen si vzpomeňte např. na dotaz o tom, jak zaplatit víc)

>Já odpovídám dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a
      >ostatní ať si to přeberou, tuto možnost máte i Vy :-)

...jistě, taky to tak dělám, ale reakce jsou dost zarážející

>Hezký den. Zuzik

...vám též

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).