Re: jaké rady si provozovatel bc předsta
Jelikož jsem tu v poslední době moc nebyla, tak bych ráda věděla, zda Váš dotaz je obecný nebo se vztahuje k některým konkrétním odpovědím či otázkám.
Jak tak sleduji, tak je tu většina odpovědí na úrovni a v rámci zákonné optimalizace daní.
Já odpovídám dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a ostatní ať si to přeberou, tuto možnost máte i Vy :-) Hezký den. Zuzik
Re: jaké rady si provozovatel bc předsta
>
>Jelikož jsem tu v poslední době moc nebyla, tak bych
>ráda věděla, zda Váš dotaz je obecný nebo se vztahuje k
>některým konkrétním odpovědím či otázkám.
...jako poslední je dotaz na paragon od neexistujícího dodavatele
>Jak tak sleduji, tak je tu většina odpovědí na úrovni
>a v rámci zákonné optimalizace daní.
...zaplaťpánbů, ale mě nejde o to, aby zde byly jen zákonné rady, když někdo radí i nelegální kličky, je mi to fuk, jen mi vadí, když se pak vrhnou na toho, kdo radí jak to skutečně má být (jen si vzpomeňte např. na dotaz o tom, jak zaplatit víc)
>Já odpovídám dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a
>ostatní ať si to přeberou, tuto možnost máte i Vy :-)
...jistě, taky to tak dělám, ale reakce jsou dost zarážející
>Hezký den. Zuzik
...vám též
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 11. 2007 21:42
mám dotaz k panu hakenovi, evě a graverovi. o čem má být toto fórum? mohou zde odpovídat i lidé, kteří odpovídají, jak dle zákona se má řešit určitá situace? nebo jen ti, kteří poradí, jak nelegálně vybřednout z problému? poslední dobou mám dojem, že když poradím v souladu s právními předpisy, tak jsem na palicu, na druhé straně, nechci poradit a podobně. tak bych chtěl jen vědět, zda mám radit, jak nezákonným způsobem ošulit daně, nebo jak s čistým svědomím řešit problém. děkuji za odpověď.