Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stačilo pár úprav posudků pro invaliditu v počítači a lidé získali dávky
Kolové nápoje: Od lékárnických tajností k miliardovému marketingu
Pracujícím důchodcům se zas bude zvyšovat penze, sleva na pojistném jim navíc zůstane
Jediná chyba v přehledu může znamenat zbytečné tisíce navíc
Změna hlášení má háček. Všechny formuláře pojišťovnám se podávají dál postaru
Květnové svátky posunou výplaty důchodů
9. 2. 2011 13:37
Dobrý den,
toto téma už se tu řešilo před pár dny, ale bohužel není vyřešené. Navštívila jsem živnostenský úřad, kde jsem se chtěla ujistit, že mohu být OSVČ avšak po rozhovoru, kdy jsem vysvětlila, že nemám a nebudu mít žádné veterinární oprávnění (nesmím koni podat anestezii ani jiné zákroky, které provádí veterinář) a že mám certifikát opravňující mě výhradně k úpravě koňského chrupu a ničeho jiného, mi bylo sděleno, že si mám založit živnost volnou - Poskytování služeb pro zemědělství... Jsem z toho zmatená, kde mohu prosím zjistit, jestli má činnost může opravdu spadat do živnosti volné? OSVČ jako veterinární technik být nemohu, protože jsem pouze zubní technik koní (tj. mnohem užší záměr) a nemám žádné veterinární vzdělaní, pouze oprávnění na koňského zubaře po studiu akademie v Michiganu. Děkuji moc za odpověď.