Náhrada škody zaměstnancem

• (neregistrovaný)

17. 11. 2007 21:22

Zdravím všechny, kdo se zde podílejí na řešení problémů. Mám taky jeden, Přijal jsem do sro " taky šoféra" na dodávku po CZ i státech EU. Po prvním bezprobl. měsíci to začalo. Nejdřív zadní světlo a blatník. Někdo ho naboural, neví kdo/škoda 20 tis./. Za tři neděle přední okno, neví kdo, ani kdy- / 12 tis./ Pak nacouval v Brně do oktávky u nás nic, Oktávka 10 tis. Za měsíc u Židlochovic zezadu do pošťáka, u nás škoda 80 tis na autě,/20 tis spoluúč./ 10-ti denní prostoj - 60 tis, odtah 15 tis. V pátek opraveno,hned v pondělí násled.týd. zezadu u Mnichova do Němce. U nás škoda 40 tis/20 tis.spoluúč./ Za týden na to mi postavil auto před firmu, že za 9 tis. měs. jezdit
    nebude./Naložená dodávka 0.5 mio-hrozící škody 50 tis.Kč za nedodané zboží - jeho nezájem, žádná domluva/. Podržel jsem mu diety 52 tis. do vyřešení věci. Kromě toho, že mi napíšete, že jsem ho měl vyhodit dávno, tak prosím o radu, jak z něj dostat skutečnou škodu. Zrušil jsem mu okamž. prac. poměr podle b, a dokonce jsem napsal, že mi auto ničil úmyslně. Čekal jsem, že se odvolá k soudu, ale neudělal to. Tak co sním.
    Celk. škoda cca 100 tis.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).