O2 x jiní operátoři

• (neregistrovaný)

29. 11. 2007 23:29

Dobrý den,
    chci se zeptat na zkušenosti s jinými poskytovateli telefonního spojení - mám na mysli pevnou linku. Pořád se mi zdá, že platíme moc...
    Díky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 11. 2007 6:02

J (neregistrovaný)

Re: O2 x jiní operátoři
      Telefonní hovory platíme přes České radiokomunikace a neměnila bych. Faktura chodí za 3 měsíce a ta částka mě pokaždé mile překvapí. Volám i z pevné na mobily. Vysoký paušál se ale stejně platí O2.

• 30. 11. 2007 10:40

Eva M. (neregistrovaný)

Proč platíte paušál i o2? Máme taky telefon a internet od Českých radiokomunikací a schválně jsme si vybrali takový program, abychom Telefonice už nemuseli platit vůbec nic. Prostě jsme od o2 utekli definitivně a zatím maximální spokojenost. ČRa nabízejí různé varianty služeb, při některých zůstává nutnost platit paušál o2, ale při jiných to není nutné, protože kompletně přejdete k ČRa.

• 30. 11. 2007 12:22

anonymous (neregistrovaný)

Jenže to záleží i na tom, kde bydlíte. Ne všude můžete od O2 úplně utéci, i kdybyste moc chtěla.

• 30. 11. 2007 14:02

J (neregistrovaný)

Tak tak - mám to takto doma - paušál za telefonní linku platíme O2, telefonní poplatky Českým radiokomunikacím a na internet se připojujeme přes Skynet (DSL 451,-/měsíčně).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).