Re: ústavní ošetření a potvrzení o trván
také přicvakávám a platím až k poslednímu dni v měsíci (pokud dodá lístek na peníze)
pokud by nedodal lístek na peníze k poslednímu dni, mohla byste toto použít k vyplacení k tomuto dni, co máte potvrzené - ostatní dny byste vedla jako PN, ale neplacené
doplatila byste až v příštím měsíci - s dalším lístkem na peníze nebo s ukončenou neschopenkou
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
30. 11. 2007 12:21
Dobrý den, zaměstnanci, kteří jsou během nemoci v nemocnici mi nosí v průběhu měsíce potvrzení o trvání pracovní neschopnosti, kde je uvedeno datum propuštění z nemocnice a doba hospitalizace. Nemocenské dávky zpracovávám až na základě potvrzení, které dostanu k poslednímu v měsíci a nevím, co mám dělat s tímto. Zatím jsem toto potvrzení vždy jenom přicvakla k potvrzení z konce měsíce a neřešila to, ale vrtá mi to hlavou. Nemám nějakou povinnost?
Děkuji Lenka