Re: doruceni vypovedi
to je pravda, ale sekretářka ji předá vašemu nadřízenému anebo kdybyste měli osobní oddělení, převezme personalista, ale obávám se, že kolega není oprávněn převzít vaši výpověď, není patrně váš nadřízený a nemá jistě v pracovní náplni přebírání výpovědí od kolegů a nemůže zastupovat organizaci, stejně jako já, mzdová účetní, nemohu zastupovat svého nadřízeného při přebírání výpovědi od svých kolegů. Vyčkejte tedy na jinou odpověď
Re: doruceni vypovedi
právo výpověď odmítnout nemá, ale když jste neměla svědka, tak mu těžko prokážete, že jste výpověď chtěla podat. Máte ponaučení pro příště, ale snad už takové příště nebude :( i když to asi nebude moc platné, zkuste se s ním ještě dohodnout "po dobrém", třeba bude výpověď antidatovat, v lepším případě se domluvíte na dohodě. Sic tomu moc nevěřím, ale co kdyby ... Není nad domluvu, pokud na to ovšem přistoupí i druhá strana.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 12. 2007 13:39
Dobrý den, potřebuji poradit s doručením výpovědi.
Dala jsem výpověď z pracovního poměru s dvouměsíční výpovědní dobou. V práci jsem předala výpověď majiteli poslední den v měsíci, ale odmítl podepsat její převzetí. Jelikož v práci už nikdo nebyl, zajela jsem za jedním z kolegů domů ještě ten den a nechala mu ji podepsat. Je to právně v pořádku? Nebo mám smůlu a zůstanu v práci o měsíc déle?
Děkuji