Re: trvaly pobyt
Pani Simono, mockrat dekuji za odpoved, ale ted vam vysvetlim trochu lip situaci.Moje sestra je ve vezeni a jeji pritel si nechal podepsat plnou moc k trvalemu pobytu aby pry mohl vyrizovat veskere zalezitosti.Hned jak mel trvaly pobyt napsanej snazil se delat cokoliv pro to aby ziskal i moznost koupi obecniho bytu.Zjistila jsem ze na to nema narok ale o trvalem bydlisti mi bylo receno, ze ho nemuzeme zrusit a dokonce kdyby mel nekde nejakle ekonomicke problemy(coz ma) mohl by byt ten byt ktery se ted snazim zaplatit aspon jako zachranu pro synovce a neter, zabaven.Dokonce si do toho jeste porad obecniho bytu vodi novou pritelkyni....i pred detma.Hrozne rada bych koupila byt a zavrela ho nez se sestra vrati z vezeni.Takze ja ted zkusim to co jste mi poradila.A kdyby jste vedela i neco vic k tomuto pripadu(mesicni poplatky, elektr.,plyn.) platim ja.Dotycna osoba ho jen uziva k cemu potrebuje.JO, jeste na vysvetlenou.Bydlim v Italii a musim vse resit pres telefon nebo dopisy.To abych vysvetlila proc jsem se nemohla ptat uradu ale jen nejakych znamych a ted vlastne internetu.Jeste jednou dekuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
1. 12. 2007 23:25
Jakym zpusobem muze majitelka bytu zrusit trvaly pobyt svemu priteli?