Trvaly pobyt

• (neregistrovaný)

1. 12. 2007 23:25

Jakym zpusobem muze majitelka bytu zrusit trvaly pobyt svemu priteli?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 12. 2007 12:51

Simona (neregistrovaný)

Re: trvaly pobyt
      Stačí zajít na obecní úřad, odbor trvalý pobyt a požádat o zrušení trvalého pobytu.

• 2. 12. 2007 20:53

jana (neregistrovaný)

Re: trvaly pobyt
      Pani Simono, mockrat dekuji za odpoved, ale ted vam vysvetlim trochu lip situaci.Moje sestra je ve vezeni a jeji pritel si nechal podepsat plnou moc k trvalemu pobytu aby pry mohl vyrizovat veskere zalezitosti.Hned jak mel trvaly pobyt napsanej snazil se delat cokoliv pro to aby ziskal i moznost koupi obecniho bytu.Zjistila jsem ze na to nema narok ale o trvalem bydlisti mi bylo receno, ze ho nemuzeme zrusit a dokonce kdyby mel nekde nejakle ekonomicke problemy(coz ma) mohl by byt ten byt ktery se ted snazim zaplatit aspon jako zachranu pro synovce a neter, zabaven.Dokonce si do toho jeste porad obecniho bytu vodi novou pritelkyni....i pred detma.Hrozne rada bych koupila byt a zavrela ho nez se sestra vrati z vezeni.Takze ja ted zkusim to co jste mi poradila.A kdyby jste vedela i neco vic k tomuto pripadu(mesicni poplatky, elektr.,plyn.) platim ja.Dotycna osoba ho jen uziva k cemu potrebuje.JO, jeste na vysvetlenou.Bydlim v Italii a musim vse resit pres telefon nebo dopisy.To abych vysvetlila proc jsem se nemohla ptat uradu ale jen nejakych znamych a ted vlastne internetu.Jeste jednou dekuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).