Re: daň.přiznání - podnikání+PRONÁJEM BY
U FO je daňové přiznání v podstatě souhrnem základů daně za všechny druhy příjmů, tedy ve vašem případě jak z podnikání, tak i z pronájmu. Takže za rok 2007 mu holt vedle přílohy č. 1 budete vyplňovat ještě přílohu č. 2 daňového přiznání, nic na tom není :-)
Re: daň.přiznání - podnikání+PRONÁJEM BY
Tak to je dotaz na právníka, to nevím, laicky bych řekl že může.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
4. 12. 2007 6:41
Dobrý den, v r.2008 budu podávat daň.přiznání OSVČ (podnikatel - nákup a prodej-maloobchod drobných předmětů - DE), podniká už několik let. Má živnostenský list na nákup a prodej.
Jenže od října 2007 soukromě pronajímá bytovou jednotku ve svém rodinném domě. Dal mi tady smlouvu o pronájmu a výdajové doklady (na opravu bytu). A chce na to udělat taky daňové přiznání.
Vůbec s tím nemám zkušenosti. Co mám udělat a jak? Mám to dát dohromady k daňovému přiznání za podnikání nebo zvlášť nebo co??? Prosím, poraďte. DĚKUJI!!!