Re: Stravenky
A nemáte náhocou někdo prosím odkaz na nějaké internetové stránky - článek kde je napsáno,že ta změna neproběhla. Něco co bych mohl jednoduše ukázat vedení.
Na těch stránkách sodexho sem nic takového nenašel. Jsou tam sice nějaké vyhlášky. Ale já momentálně potřebuji něco kde bude napsáno,že ta změna od nového roku nebude.
Děkuji
To nevím, jestli to takto najdete někde napsané. Ale stačí si vzít zákon o dani z příjmů 2007 a srovnat s r. 2008 a z § 24 je zřejmé, že se pro zaměstnavatele nic nemění.
Jen Vás ještě chci upozornit, že zaměstnavatel nikdy neměl povinnost dávat stravenky nebo nějak přispívat na stravování, zákon o dani z příjmů mu dával jen možnost . Takže jestli se Vaše vedení rozhodne v příštím roce nepřispívat, tak je to jeho právo, bez ohledu na to jestli došlo ke změně zákona či nikoliv.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 12. 2007 16:41
Dobrý den. Můj zaměstnavatel (s.r.o. firma) mi zdělil,že od nového roku se růší nějaký státní přízpěvěk na stravenky.
Je to pravda?
Popř. může mě někdo odkázat na nějakou vyhlášku nebo nějaké stránky kde bych se dočetl nějaké podrobnější informace jak to je vůbec s těma stravenkama - jaké přízpěvky tam jsou kolik hradí zaměstanavatel a kolik zaměstanec.
Děkuji