Vystavení opisu zápočťáku-náležitosti

• (neregistrovaný)

6. 12. 2007 10:38

Dobrý den, jak to prosím děláte, když vás bývalý zaměstnanec požádá o Potvrzení o zaměstnání (zápočtový list), protože ho ztratil ? co vám musí přinést, napsat a tak ?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 12. 2007 10:43

baba (neregistrovaný)

Re: vystavení opisu zápočťáku-náležitost
      No já chci od něj čestné prohlášení, že jej ztratil a na zápočťák napíšu, že je vystaven opis na základě jeho čestného prohlášení, že jej ztratil.
      A nechám si opět podepsat převzetí. Hezký den

• 6. 12. 2007 10:50

beta (neregistrovaný)

já to také tak chci, takto to provedl syn a mzdová ho vrátila s tím,že to musí být úřední dopis a s uvedením rodného čísla :) jenže syn neví, že rodné číslo bez jeho souhlasu nemusí nikam uvádět, natož na nějakou žádost o vystavení zápočťáku, tak sklapl podpatky,pak už nenapsal. Je mi jen líto, proč někomu dělá radost z lidí dělat s prominutím - blbce :( samozřejmě, má si na své věci dávat pozor, nezastávám se ho, ale já sama hledám pořád něco ... :)

• 6. 12. 2007 10:59

baba (neregistrovaný)

No já raději všechno řeším osobně - přece když přijde, jsou 2 možnosti - buď ho mzdová zná, otom nevidím vůbec žádný problém, pokud nezná - prokáže se občankou ne ? Jo, jo rádi děláme problémy tam, kde nejsou. Nebo ji zrovna někdo naštval ....

• 7. 12. 2007 13:38

Bera (neregistrovaný)

Od roku 2007 nemusí prokazovat ukončení předchozího zaměstnání u nového zaměstnavatele.... . Musí mít kopii evidenčního listu a tu si musí pečlivě schovat. Řeším to Čestným prohlášením, problém je trochu s pracovní neschopností.í

• 7. 12. 2007 13:52

beta (neregistrovaný)

to je trochu OT, prokazovat se nemusel ZL ani před rokem 2007, pokud nedodal ZL, dodal u nového Z-ele prohlášení, že nemá výkon rozhodnutí srážkami ze mzdy a nemarodil rok zpět. Mně šlo o to, jak kolegyně řeší vydání opisu, kopie ZL,když Z-ec prohlásí,že ztratil. Zajímaly mne jiné zkušenosti.Já z toho nedělám vědu a shodly jsme se s paní babou. Novinka-synova bývalá mzdovka ho potřetí vrátila,jelikož požaduje úřední dopis,kde bude uvedeno kdo žádá-plná adresa vč.rodného čísla, koho žádá-plná adresa Z-ele,z jakého důvodu žádá,v žádosti MUSÍ být uvedeno VĚC:Žádost o vystavení opisu zápočtového listu. Vím, že tohle všechno s prominutím buzerace, navíc žádný ZL,ale Potvrzení o zaměstnání,když už bych chtěla být tak strašně úřední.Navíc oni si ho vystavují vlastně pro sebe,protože syn marodí v OL,tak potřebuje od nich ZL,aby jim ho mohl vrátit,aby mu platili nemoc v OL :) tak mu to chce holt znepříjemnit.A pokud bych chtěla být ještě víc úřední,nemají od něho souhlas s uvedením nemoci na ZL,kterou tam stejně uvedli a bez souhlasu Z-ce od 1.1.07 nesmí uvádět. To je tak, když mzdová není profesionál a hraje si na něho,nechť, kluk je mladej, ať se proběhne, má si dávat na své věci pozor. Zdravím

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).