Re: jaké jsou ceny za účetnictví?
Na ostatní se vykašlete, jím ceny nepokazíte, ale hlídejte si, abyste klienta neztratila, pokud ho přeberete té dražší firmě, tak si taky nedělejte problém. takový je život. Já jsem z Karviné, a tu jsou ceny úplně rozdílné, myslím si, že jsem v polovině, nebo spíše levnější. Zrovna od ledna budu mít firmu, která je nadšena mými cenami, doposud platil dvakrát tolik.Držím palce. Zdraví Jindra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
10. 12. 2007 8:26
Chtěla bych se zeptat jaké jsou přibližně ceny za vedení daňové evidence. Po novém roce bych si chtěla zřídit živn.list na vedení účetnictví, ale předem bych chtěla vědět jak se asi pohybují ceny, abych neměla ceny nízké ani vysoké. ceny za mzdy, daň.evidence (DPH, přiznání, atd.) zastupování na úřadech, podv.účetnictví. Předem všem děkuji.