Re: Návštěva lékaře
Jestli-že máte pochybnosti o tom, zda pracovník byl skutečně u lékaře, požádejte ho o vysvětlení s tím, že popřípadě budete kontaktovat tohoto lékaře .Lékař by vám pravděpodobně nic neřekl(lékařské tajemství) možná ale ano. Pracovník by ale mohl kápnout božskou.Je možné, že sono v této ordinaci dělají pro všechny.
Já nemám pochybnosti o tom, že tam byl, to vím. Ale byl tam s těhotnou přítelkyní, a proto nevím jestli mu to mám nebo nemám proplatit. Znáte to, lékař propustku potvrdí, když ho tam viděl, ale zbytek neřeší.
Řekla bych, že ano, i když v prohlášení ji nemá (a u nás ani mít nebude, už tu skončil, teď má ještě poslední výplatu), čekají spolu dítě a žijí spolu - tak to asi bude družka. Ale já mu to strhnu z dovolené, mám dojem, že se mu prostě při pondělku nechtělo do práce a myslel si, že když přinese razítko, že byl u doktora, že mu všechno proplatíme.
Ne, celý den ne, 4 hodiny, na zbytek dne si musí vybírat dovolenou nebo NV. Naši zaměstnanci dojíždí každý den na stavbu 100 vzdálenou od sídla fy, takže když jdou k lékaři, proplácím jim část dne a na zbytek dovču nebo NV. Nebo by se museli dostavit do fy, aby jim přidělili náhradní práci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
10. 12. 2007 9:51
Prosím o konzultaci: pracovník má potvrzenou prospustku o návštěvě u lékaře. Jde o to, že pracovnk je muž a na razítku je uvedena ženská ambulance - sonografie. Mám mu to proplatit?