Pište normálně, ne hůlkovým písmem!
Prosím pište nadpisy i příspěvky normálně, nikoliv hůlkovým písmem! Hůlkové písmo se hůře čte a na internetu považuje za křik a nevychovanost, viz např. http://www.emag.cz/netiketa/ nebo http://adasek.cz/netiketa.htm
Děkujeme za pochopení.
Re: PŘÍSPĚVEK NA DOVOLENOU
nevím, co máte za odměny, ale já bych to jako diskriminaci neviděla - přece nemůžete dostat stejnou výši odměny jako ostatní, kteří nebyli vůbec nemocní (to přece není spravedlivé, aby ten, který byl třeba celý půlrok nemocný měl stejnou výši odměny jako ten, kdo celý půlrok nemarodil)
Re: PŘÍSPĚVEK NA DOVOLENOU
Já to taky jako diskriminaci nevidím, přece když nepracujete, nemůžete mít stejnou odměnu jako ti , co pracují. A vy jste marodil víc jak měsíc. Dřív to bylo normální ve státní správě, že pro vyplacení tzv. 13. platu museli odpracovat určitý počet dní. To by taky někdo mohl marodit celou dobu a chtít peníze.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
11. 12. 2007 7:34
PRACUJI U MĚSTSKÉ POLICIE A PO ODPRACOVANÝCH DNECH NÁM VYPLATÍ URČITOU ČÁSTKU ,JE TO ODSOUHLAŠENOU RADOU MĚSTA TZV.SOCIÁLNÍ FOND.JENŽE ABYCH DOSTAL PŘÍSPĚVEK MUSÍM V OBDOBÍ OD 1.1.2007-30.5 2007 ODPRACOVAT 75 DNŮ COŽ JSEM NESTIHNUL PROTOŽE JSEM BYL NEMOCEN OD 5.1.2007-18.2 2007,ALE MOC SE MI TO NEZDÁLO PROTOŽE SOCIÁLNÍ FOND BYL SCHVÁLEN AŽ 28.4. .NAPSAL JSEM TEDY DOPIS NA OMBUDSMANOVI A TEN MI ODPOVĚDĚL ,ŽE ZAMĚSTNAVATEL PORUŠIL ZAKONÍK PRÁCE §16 ,MŮŽETE MI PORADIT JAK DÁL POSTUPOVAT UŽ JSEM NASPAL ZAMĚSTNAVATELI A DODATEČNÉ VYPLACENÍ ,AEL ODEPSALI MI ŽE S TÍM NESOUHLASÍ . ZA ODPOVĚĎ DĚKUJI