Re: OT: Zlaté žaluzie do bílých oken
Dobrý den,
tak to jste mě moc potěšila. Nikde jsem to totiž neviděla zevnitř, ale když vidím zvenku rám okna zlatý dub a k tomu bílé žaluzie tak mi to připadá strašné. No ale co když pak budou uvnitř domu vypadat ty zlaté také strašně, to je moje dilema. :-) Ale každopádně díky za názor.
M.
Mám zlaté žaluzie, ale zvenku hnědá okna. Zevnitř mám okna bíla, a nevypadá to špatně. Podotýkám, že byly součástí bytu, když jsem se stěhovali a přišlo mi to od prvního pohleddu "normální".
Já bych vám doporučila obhlídku oken v okolí, jak to bude vypadat zvenku. Zevnitř to bude určitě hezké. Já taky nemám ráda bílé žaluzie, podle mě okna vypadají jako slepá, zabílená. Taky se mi moc nelíbí hnědé, to vypadá špinavě. Ale je to věc vkusu. Já jsem se nakonec rozhodla pro modré s kovovým leskem, zvenčí mi to připadá jako by se v oknech odráželo nebe. Manžel byl zpočátku proti, ale pak uznal, že jsem měla pravdu. Hlavně vám přeju abyste si vybrala dobře a nebyla pak rozčarovaná.
My máme okna bílá a zlaté žaluzie, já jsem to tak vybrala a manžel to schválil a nám se to líbí. Já bych bílé žaluzie nechtěla, bylo by to jak v nemocnici. Modré s kovový leskem nemusí být špatné, je to vše věc vlastního vkusu, každému se líbí něco jiného.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
12. 12. 2007 16:53
Dobrý den,
chci se zeptat na názor někoho jiného. Dali byste si na bílá plastová okna zlaté žaluzie?
Díky.
Marta