Re: ekologické daně
to je mi jasné, že odvádět bude dodavatel, ale platit mu to budem my, chtějí nějakých 30 Kč na MWh, které zaplatíme dodavateli a on to za nás jakoby odevzdá příslušnému orgánu, ale u domácností nic takového není, tak jsem jen přemýšlela, jestli to nějak nejde udělat, aby to teda nemusela hradit ani firma...
na infolince RWE taky sami nic nevěděli, co bude a jak bude... vlastně mě to ani moc nepřekvapilo...
Re: ekologické daně
Najdete v zákoně 261/2007 Sb. v části 45 čl.LXXII- daň ze zemního plynu a některých dalších plynůl
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
14. 12. 2007 12:06
přišel nám do firmy dopis z plynáren a pokud tomu správně rozumím, tak budeme od ledna platit ekologickou daň? a nemáme šanci na žádné osvobození? nevíte někdo jak to je? plyn používáme pro vytápění budov