DPP- zadání do programu mzdy

• (neregistrovaný)

3. 1. 2008 10:59

prosím, potřebuju poradit.
    Musí být v programu kromě částky i vykázané hodiny?
    Potřebuju dostat do programu, že zaměstnanec, který u nás pracoval, dostal za období od 1.12.-11.12.2007 4500,- Kč- za 72 hod. NEvím jestli je povinnosti, aby se na pásce zobrazily i hodiny.
    Bez hodin, jsem to už zvládla, ale ty hodiny ?! :-((((

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 1. 2008 11:29

Katka (neregistrovaný)

Re: DPP- zadání do programu mzdy
      Myslím si, že zaměstnanec by měl vědět, za kolik hodin mu byla vyplacena mzda, nevím jaký program máte, ale ve většině programů se tyto údaje zadávají přes personalistiku, kartu zaměstnance. V Pohodě jdou tyto hodiny upravit ještě před uzavřením mezd ručně, obzvlášť u DPP.

• 3. 1. 2008 11:31

Zuzana (neregistrovaný)

Hodiny jsou nutné - obzvláště to pak zajímá kontrolu e sociálky, zda nebylo přečerpáno 150 H / rok.
      Abych Vám poradila, spočťěte si hodinovou mzdu - tj. 62,50 Kč, to zadejte do programu, pak zvolte možnost hodinová mzda, pak zadejte odpracovaný počet hodin 72 a mělo by Vám to vyjít.

• 3. 1. 2008 12:19

Irena (neregistrovaný)

Holky , jste hodné, vím, že jsou důležité hodiny, to bych doložila docházkou, ale tak nějak se mi to povedlo, až na to, že se mi tam objevuje plán hodin 168 h. To by asi neměllo vadit že ano?
      Na pásce mám odprac. hodiny, odpr.dny, hrubou mzdu, srátkovou daň, plán hodin (oných 168 h) a kolik vyplatit, takhle to můžu nechat, že ano?

• 3. 1. 2008 12:30

Olina H (neregistrovaný)

mě to taky program (Safír) dělá, že tam lezou hodiny fondu. Zkuste dát do kolonky denní úvazek pracovníka 0, nejspíš tam je přednastaveno 8, a proto to hází 168

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).