Re: firemní mob.telef.-platit rozhl.popl
Zabýváme se ve firmě právě stejnou problematikou, dívala jsem se na rozhlas.cz a chápu to tak, že by se poplatek měl platit za každý firemní mob, který je zahrnut v účetnictví a umožňuje poslouchat rozhlas. Stejně tak by se mělo platit i za autorádio ve firemním autě.
Zdá se mi to ale trošku šílené.
taky se v tom moc nevyznám, za autorádia už platíme ale za mobilní telefony, nikoliv až ted jsem si vyjela seznam telefonu z www.rozhlasovepoplatky.cz kde máme 10 firemních mobilů z tohoto seznamu, ale nevyužíváme rozhlas , takže nevím, kdyby jste dostala nějakou informaci k tomuto problému, mohla bych vás poprosit o zaslání na můj mail ? romana.grigarcikova@centrum.cz naopak i já zašlu pokud dostanu informace
je to normalni statni vydirani slusnejch lidi, kaslu na ne, az se stat bude radne starat o sve obcany, tak prosim, platim jen za radio.
to ze mam v telefonu i nejake radio ani nevim, az budou ti nahore platit za blbost, tak uz ani zadne poplatky nebudou potreba, budeme nejbohatsi zeme :-))
To ze mate telefon s radiem by musel zjistit pouze FU pri kontrole majetku. Ovsem zda dany telefon ma i radio, by pracovnik FU musel byt odbornik na mobilni telefony a vedet, jaky typ ma radio.
Vetsinou mate na karte majetku : Mobilni telefon NOKIA 3111
jestli ma radio neni napsane ani na fakture.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
7. 1. 2008 10:45
prosím jak poznám, že máme zaplatit za firemní mobily rozhlasový poplatek, nepoužíváme rádia u telefonu ?
děkuji