Re: zařazení do platové třídy
Najdete v katalogu prací zveřejněném v nařízení vlády č. 469/2002 Sb. A zařazení se provádí na tabulková místa, takže jestliže má váš vedoucí pro tuto práci místo zařazené v 8. třídě, tak buď to místo přijmete nebo ne. On sám měnit platové třídy nemůže, má je dané . A na 9. třídu je předpokladem vyšší odborné vzdělání, maturitní jen jako vyjimečné zařazení. Napište jaké máte číslo funkce, mrknu na to
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 1. 2008 8:43
jsem zaměstnancem odd. správy majetku města jako referent a pověřená osoba na úseku ochrany přírody a krajiny, dělám rozhodnutí ke kácení stromů a píši vyjádření k stavební dokumentaci z hlediska ochrany životního prostředí, tímto jsem se chtěl zeptat, zda je zákonem dané do které platové třídy mám být zařazen, když mám střední školu s maturitou a do 2 let praxe, přijde mi, že když dělám rozhodnutí, tak bych měl být v deváté třídě, ale tajemník mě zařadil do 8. Předem děkuji za odpověď Petr Š.