Potvrzení o studiu

• (neregistrovaný)

9. 1. 2008 11:16

Dobrý den, pokud je student zaměstnán v roce 2008 (myslím v průběhu měsící leden - červen), mám od něho chtít na slevu na studenta potvrzení na školní rok 2007-2008? A co se pak vypisuje do prohlášení do kolonky na školní rok: jaký školní rok? Co pokud bude chjodit i o prázdninách? jedná se o vysokoškoláka. Prosím poraďte. Děkuji Katka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 1. 2008 11:34

xy (neregistrovaný)

Re: potvrzení o studiu
      musí donést potvrzení o studiu na šk. r. 2007-2008 - takto vyplní i do daň.prohl.
      pokud bude pracovat i o prázdninách - tak dávám podepisovat čestné prohlášení na prázdniny, že bude po prázdninách pokračovat ve studiu - a že v září donese potvrzení (také tam mám údaj: Veškeré údaje uvedené v tomto prohlášení jsou pravdivé.Jsem si vědom případných následků, které by z uvedení nepravdivých údajů vyplývaly. ) To pro případ, že už by studentem (po prázdninách) nebyl (ukončil by předčasně studium a nenahlásil) - kvůli dani.
      Zatím se mi nestalo, že bych měla na poskytnuté slevě přeplatek.
      Ony většinou ty 2 věty zaberou (i na jiných čestných prohlášeních)- alespoň si zaměstnanci uvědomí, že nejde jen podepsat něco "jen tak" - bez následků

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).