Re: potvrzení o studiu
musí donést potvrzení o studiu na šk. r. 2007-2008 - takto vyplní i do daň.prohl.
pokud bude pracovat i o prázdninách - tak dávám podepisovat čestné prohlášení na prázdniny, že bude po prázdninách pokračovat ve studiu - a že v září donese potvrzení (také tam mám údaj: Veškeré údaje uvedené v tomto prohlášení jsou pravdivé.Jsem si vědom případných následků, které by z uvedení nepravdivých údajů vyplývaly. ) To pro případ, že už by studentem (po prázdninách) nebyl (ukončil by předčasně studium a nenahlásil) - kvůli dani.
Zatím se mi nestalo, že bych měla na poskytnuté slevě přeplatek.
Ony většinou ty 2 věty zaberou (i na jiných čestných prohlášeních)- alespoň si zaměstnanci uvědomí, že nejde jen podepsat něco "jen tak" - bez následků
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 1. 2008 11:16
Dobrý den, pokud je student zaměstnán v roce 2008 (myslím v průběhu měsící leden - červen), mám od něho chtít na slevu na studenta potvrzení na školní rok 2007-2008? A co se pak vypisuje do prohlášení do kolonky na školní rok: jaký školní rok? Co pokud bude chjodit i o prázdninách? jedná se o vysokoškoláka. Prosím poraďte. Děkuji Katka