Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 1. 2008 16:52
Dobrý den, vím, že se to tu řešilo už mockrát, ale chtěla jsem se zeptat, když počítáte cenu za řádek v PU - tak třeba FP s DPH jsou 2 řádky? Pochopila jsem to dobře? : -)) cena cca 15-25Kč za řádek?
A mohl byste mi někdo prosím napsat orientační cenu za zpracování mezd u velké organizace?
A kdyby jste mi někdo dokázal přibližně odhadnout cenu za Prahu, měsíční DPH, cca 200FV,200FP,100pokl.+30zaměstnanců - moc by mi to pomohlo :-)) Dělám to již dlouho, včetně veškerých DP, kontrol, banky - práce mám nad hlavu a dobře placenou - ale spíš malé firmičky.. teď se mě snaží přetáhnout jedna "větší", ale přiznám se, že netuším, jak nasadit cenu... Je to fakt dilema, jestli malé a tak trochu nejistota, nebo přece jen jistota velké, stabilní firmy... Jako matka samoživitelka dumám, až se ze mě kouří :-)))
Díky moc..