Účtování v Money S3

• (neregistrovaný)

27. 1. 2008 10:26

Prosím účetní,kreří účtují v programu Money S3 o radu.Potřebuji si převést zatím pouze saldokonto z roku 2007 a poč.stavy pokladny a banky,protože ještě nemohu uzavřít celý rok.Ptám se,zda je to možné ?
    A pokud ANO,můžu postupovat tímto způsobem (?) :

Agenda r.2007 - Závěrkové operace - č.3 Saldo + DPH - Převod do r.2008 ?

Předpokládám,že počát.stavy pokladny a banky se přenesou až v závěrkových operacích,když se provádí závěrka ....

Můžete mi někdo poradit ? V loňském roce jsem účtovala v tomto programu prvně .
    Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 1. 2008 14:54

jarmila (neregistrovaný)

Re: Účtování v Money S3
      Počáteční stav pokladny a bankovního účtu si v agendě 2008 nastavíte také pomocí Nástroje (horní lišta) > Seznamy > Bankovní účty a pokladny > Přidat.

• 27. 1. 2008 15:35

Blanka (neregistrovaný)

Děkuji za rady.A nebude pak na ty počát.stavy banky a pokladny vadit převod (navedení stavů ) při celkové závěrce?

A to saldo ( jak jsem popisovala výše ) to se může převést tímto způsobem?
      Děkuji za trpělivé odpovědi.

• 28. 1. 2008 17:02

AlenaK (neregistrovaný)

Převod poč. stavů u banky a pokladny vadit určitě nebude.
      Saldo si převádím až když mám zaúčtovanou banku za prosinec a vytisknutou sestavu knihy faktur

• 30. 1. 2008 9:40

Blanka (neregistrovaný)

Děkuji vám za odpovědi.A ještě bych Vás poprosila o radu.
      Po ukončení r.2007 ( po podání DP) ,při navedení stavů do r.2008 - můžu zadat
      (nebo musím ) datum 1.1.08 proto,aby se mi správně načetly počáteční stavy do r.2008 ?
      Děkuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).