Re: Co do nákladů
Bude záležet na Vaší Smlouvě o pronájmu nebytových prostor kterou máte s majitelem objektu uzavřenou co v ní máte obsaženo. Pokud o rekonstrukci pronajatého nebytového prostoru není ve smlouvě zmínka, žádné tyto úpravy si do nákladů Vy jako nájemce dát nemůžete. To může udělat pouze majitel objektu.
Re: Co do nákladů
je tam toto: ze naklady vynalozenena rekonstrukci budou vyplaceny pronajimatelem pri prodeji nebo vypovedi ze strany pronajimatele - umerne amortizaci. taky, ze stavebni upravy jen se souhlasem pronajimatele, pricemz soucasti souhlasu musi byt dohoda o uhrade nakladu.diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 1. 2008 7:10
Dobrý den, do 30.4. jsem byla na UP, od dubna jsem mela pronajate prostory na kosmeticky salon a platila najem. Podnikat jsem zacala k 1.5.2007.
Tyto prostory jsem rekonstruovala uz leden - duben - omitky, sadrokarton,zachod, topeni, atd, elektrina, kachlicky atd.
Mohu toto vse dat do nakladu?
mam fotky v jakem stavu byly mistnosti pred pronajmem, takze je zrejme, ze ten material tam pouzit byl.
dekuji za radu.