Re: Statistika pro statistický úřad
*** Taky tyto formuláře vyplňuji. A rovněž máme jednoho zaměstance. Mám k tomu mzdové náklady a podle toho. Jednou si Vás vytipovali, tak to budete muset vyplnit. A jde to i telefonicky, přímo s paní, která je na formulářích napsána. A časem si člověk na to zvykne. I když opravdu je to otrava.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 1. 2008 14:00
Přišla mi halda papírů, které mám vyplnit pro statistický úřad. Jak jsem četla jiné příspěvky, tak souhlasím, je to opruz.
Konkrétně mám formulář Vstupní dotazník pro měsíční zjišťování (SP 08), kde je v části 025 Ukazatele o práci tabulka s evidenčním počtem pracovníků k 31.3., 30.6., 30.9. a 31.12. My máme pouze jednoho pracovníka a to od července. Takže chápu dobře, že do řádku počet zaměstnanců k 30.9. napíšu 1 a také do řádku k 31.12. napíšu 1? Pak je však součtový řádek, kde je napsáno kontrolní součet (sečíst předchozí řádky). Když sečtu 1+1, tak mi vyjde 2....ale my máme pouze jednoho zaměstnance.....trošku nechápu a nevím co kam napsat.
Předem díky za jakoukoliv radu.