Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 1. 2008 12:24
Prosím vyplňuji tiskopis Vyúčtování daně ze závislé činnosti ... a vůbec nevím kam mám napsat částku kterou jsem vyplatila zaměstnancům v ročním zúčtování daně za rok 2006. Částka činila 802,- Kč a já jsem o vrácení požádala FU protože mám jenom jednoho zaměstnance a jednoho na DPP a vychází mu často bonus. No a teď nevím jestli jsem neudělala hloupost když jsem loni v březnu žádala o vrácení FU ale na tiskopise Žádost podle §35d odst. 9 zákona o poukázání chybějící částky vyplacené plátcem na daňovém bonusu z ročního zúčtování záloh a daňového zvýhodnění. Nejednalo se totiž o vrácení bonusu ale o normální přeplatek na dani, který vyšel z ročního zúčtování. Nevím tedy kam tu částku 802,- z ročního zúčtování mám napsat aby to souhlasilo na tu žádost. Prosím poraďte mi někdo. Děkuji