Re: Altus Vario - kontakt na někoho z vá
Dobrý den,
jsem nadšená, že jste se ozvala! Zatím moc praktických zkušeností nemám, ale to se snad brzo změní, takže také ráda přispěju svou troškou do mlýna. Moje adresa je dalikan@seznam.cz. Pisněte mi, já si Vás hnedle přidám do kontaktů a můžeme začít komunikovat :-) Pěkný den a vřelý dík!
Martina
Re: Altus Vario - kontakt na někoho z vá
Dobrý den,
jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi, já také pracuji ve Variu, zatím jen fav, fap, objednávky, zakázky, mzdy a pomalu se softwarem seznamuji a časem bych chtěla přejít na plné účetnictví. Třeba by Vám nevadilo, kdybych se přidala k vám a občas probrala nějakou tu problematiku. Plánuji vytvořit si www stránky, chtěla bych vést mzdy soukromě při práci, tak proto, nicméně možná by neškodilo založit tam i diskuzi pro nás co pracujeme ve Variu. Pokud se ještě někdy vrátíte do k této diskuzi, můžete se ozvat na realest@seznam.cz
Mějte se
>>>Dobrý den,
>>>začínám jako účetní, ráda bych získala kontakt na
>>>někoho, kdo vede podvojné účetnictví ve stejném
>>>programu
>>>(Vario) a případně by byl ochotný mi tu a tam
>>>poradit.
>>>Komunikace mailem (uvedu, pokud se někdo najde).
>>>Děkuji
>>>Martina
>>
>>Dobrý den,
>>vedu účetnictví ve stejném programu od září minulého
>>roku. Ráda se podělím o rady.
>>Soňa
>
>Dobrý den,
>jsem nadšená, že jste se ozvala! Zatím moc praktických
>zkušeností nemám, ale to se snad brzo změní, takže
>také ráda přispěju svou troškou do mlýna. Moje adresa je
>dalikan@seznam.cz. Pisněte mi, já si Vás hnedle přidám
>do kontaktů a můžeme začít komunikovat :-) Pěkný den a
>vřelý dík!
>Martina
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 1. 2008 17:41
Dobrý den,
začínám jako účetní, ráda bych získala kontakt na někoho, kdo vede podvojné účetnictví ve stejném programu (Vario) a případně by byl ochotný mi tu a tam poradit. Komunikace mailem (uvedu, pokud se někdo najde). Děkuji
Martina