Re: sw - učto2000
protože jsem tak byla zvyklá z pohody, tam to šlo, vytvořit si jen hlavičku uložit si ji s nulovou částkou a až jsem věděla cenu, tak jsem si tuto fa rozklikla a položky doplnila a vytiskla. Děkuji vám za radu, pomohla mi, tušila jsem, že to bude nějak tak. Takže mi nezbyde nic jiného než vytvořené fa smazat, a vytvořit jen ty, které odesílám .
Ještě jeden dotaz, když se budu potřebovat dostat do uložené faktury třeba za 14 dní, a opravit nějaký údaj, např. množství, půjde to nějak?
Naštěstí jsem vystavila v tomto sw jen dvě faktury, které jsem ještě neodeslala, takže vymazat z knihy pohledávek, dodacích listů a faktur a napsat znova nebylo tak náročné,vzhledem k tomu, že tam zatím nemám nic jiného než toto , snad nebude vadit. Děkuji Vám za rady, pomohly mi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
8. 2. 2008 12:20
Dobrý den,
začínám s novým sw tichý a spol. a nevím jestli postupuji správně při vystavování faktur. Například mám pět faktur-každý den jednu. 1.neznám cenu, 2znám cenu,3 a 4 neznám cenu 5znám.Tzn.vytvořím hlavičku všem fakturám, vytisknu jen ty kde znám ceny.A do knihy pohledávek přenesu jen vytištěné fa. Ale u tohoto sw se nemůžu dostat do vytvořených nevytištěných a nepřenesených faktur, nejdou mi otevřít. co dělám špatně?