Re: odměna dozorčí rada
Běto, s tím § 6/1/b ZDP u likvidátora souhlasím (ve smyslu "je to v zákoně", vnitřně s tím nesouhlasím, mělo to zůstat v § 7).
Ale se srážkovou daní nesouhlasím. V § 6/4 ZDP je přece uvedeno odst. 1 písm. a) A d) a nikoliv a) AŽ d).
Jak se Vám nosí reformní baťoh? :-))
Hezký den!
já na to mezitím taky přišla, já si tak pěkně odpovídám sama na dnešní otázku v BC a tam jsem nejdřív psala zálohovou, pak to přepsala na srážkovou, pak jsem na to přišla, ale už jsem do BC raději nepsala, protože si připadám jak mák. Jó baťoh ... raději mám batůžek na cesty, ten je skladnější, než tu reformní obludu ! Pavle, narazila jsem před časem na jinou diskuzi, kde jste odpovídal na podobnou otázku s tím, když paní něco zjistí, ať dá vědět, ale už na tu diskuzi nemůžu narazit. Ozvala se pak ?
ne, myslím, že se ptala, co má přednost, zda srážková daň z DPČ či zálohová z jednatele u jednoho člověka v jedné fy anebo tak něco, já už nevím,nechte to být. Co je se zdravotním u cizinců? když mají E 101, tak spadají do jejich systému a navyšuji o cizí zahraniční pojistné. Co je za guláš se ZP?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 2. 2008 14:36
prosím
odměna dozorčí radě je daňově neúčinná
srazím jim zdrav poj a daň, sociální ne. Daň bude do 5 tisíc měsíčně na účet 7720 - srážková a nad 5000 měsíčně na účt 713 zálohová?
děkuji