Re: MONEY S3 výkaz zisků a ztrát, rozvah
nic se samo neshlukne, musíte zůstatky přeúčtovat. pokud jste do minulého období nezadávala zůstatky všech účtů, ale jenom závazky a pohledávk, asi bych použila úpravu záznamů před tiskem.
já jsem si zadala všechny zůstatky do minulého období a provedla roční závěrku. pak byly výkazy správně
Re: MONEY S3 výkaz zisků a ztrát, rozvah
při tisku výkazu nezaškrtávejte "započítávat minulá období bez omezení",nebo si ručně opravte jednotlivé řádky před samotným tiskem
co se týká účtu 343, tak zůstatek součtový z jednotlivých analytik zjistíte tiskem stavu účtů,ale nezaškrtnete sledování analytických účtů
z vlastní zkušenosti bych ale dph účtovala pouze na jeden účet
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 2. 2008 16:48
Dobrý den, prosila bych uživaltele prgramu Money S3 zda-li by byli tak hodní a poradili. V roce 2007 jsem začla v tomto programu pracovat a účtovat vůbec, z roku 2006 jsem si do roku 2006 zavedla pouze závazky a pohledávky. Teď když si vyjedu VZaZ tak tam mám v minulém období (2006) tyto čásky které však neodpovídají skutečnosti. Jak mít tedy minulé období 0?
A ještě jeden dotaz účet 343 mám rozdělen na analytiku 01 a 02 podle sazby \DPH a na účtě 343 mám PS. Mám dotaz zda se mi toto vše shlukne na 1 účet? Děkuji předem a přeji hezký zbytek víkendu