MONEY S3 výkaz zisků a ztrát, rozvaha

• (neregistrovaný)

10. 2. 2008 16:48

Dobrý den, prosila bych uživaltele prgramu Money S3 zda-li by byli tak hodní a poradili. V roce 2007 jsem začla v tomto programu pracovat a účtovat vůbec, z roku 2006 jsem si do roku 2006 zavedla pouze závazky a pohledávky. Teď když si vyjedu VZaZ tak tam mám v minulém období (2006) tyto čásky které však neodpovídají skutečnosti. Jak mít tedy minulé období 0?

A ještě jeden dotaz účet 343 mám rozdělen na analytiku 01 a 02 podle sazby \DPH a na účtě 343 mám PS. Mám dotaz zda se mi toto vše shlukne na 1 účet? Děkuji předem a přeji hezký zbytek víkendu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 2. 2008 16:57

Markéta (neregistrovaný)

Re: MONEY S3 výkaz zisků a ztrát, rozvah
      nic se samo neshlukne, musíte zůstatky přeúčtovat. pokud jste do minulého období nezadávala zůstatky všech účtů, ale jenom závazky a pohledávk, asi bych použila úpravu záznamů před tiskem.
      já jsem si zadala všechny zůstatky do minulého období a provedla roční závěrku. pak byly výkazy správně

• 10. 2. 2008 17:02

Ivona (neregistrovaný)

Ale když si dám tisk rozvahy včetně analytických účtu pak mi na účtu 343XXX výjde částka která odpovídá nadměrnému odpočtu za poslední Q.

• 10. 2. 2008 16:58

jana (neregistrovaný)

při tisku výkazu nezaškrtávejte "započítávat minulá období bez omezení",nebo si ručně opravte jednotlivé řádky před samotným tiskem
      co se týká účtu 343, tak zůstatek součtový z jednotlivých analytik zjistíte tiskem stavu účtů,ale nezaškrtnete sledování analytických účtů
      z vlastní zkušenosti bych ale dph účtovala pouze na jeden účet

• 10. 2. 2008 17:43

Ivona (neregistrovaný)

Děkuji moc za radu zůstatek účtu mi souhlasí s poledním výpočtem takže nemusím nic přeúčtovávat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).